Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tarybinis tarybiniui nelygu, statė ir tada pastatus atitinkančius to laikotarpio madas.
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
      Tarybinis tarybiniui nelygu, statė ir tada pastatus atitinkančius to laikotarpio madas.
      Ir ką tu tuo nori pasakyti?

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
        Kad ne visi tarybiniai yra nuvalkioti komiblokai, tai žiūrint su kokiais lyginama.
        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
          Kad ne visi tarybiniai yra nuvalkioti komiblokai, tai žiūrint su kokiais lyginama.
          Koks skirtumas kokie jie yra? Hansabankas yra naujos kartos pastatas ir asociacijas su senienom derėtų mesti šalin. Galbūt Europos CB vizualizacijos padės tai padaryti ir pažvelgti kitaip.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
            tarybinis - tai dar ne 100% stilius. kaip tada su mūsų "tarybine" poezija, mokslu ir t.t. - juk tai kūrė lietuviai, ir daug ką iš to laikotarpio laikom tautos pasiekimais ir klasika. atsiprašau, kad ne apie Hanzabanką.
            sutinku, kad kai ko HB asociacijos su "oldschoolu" skambai juokingai. bet išgirdęs lengvabūdišką eskalavimą "tarybinės" architektūros tema beveik visada susinervuoju ...
            Paskutinis taisė toshas; 2007.02.21, 12:42.

Comment

Parašė toshas Rodyti pranešimą
              tarybinis - tai dar ne 100% stilius. kaip tada su mūsų "tarybine" poezija, mokslu ir t.t. - juk tai kūrė lietuviai, ir daug ką iš to laikotarpio laikom tautos pasiekimais ir klasika. atsiprašau, kad ne apie Hanzabanką.
              sutinku, kad kai ko HB asociacijos su "oldschoolu" skambai juokingai. bet išgirdęs lengvabūdišką eskalavimą "tarybinės" architektūros tema beveik visada susinervuoju ...
              Sutinku su tavim 100 proc. tiesiog kas skaitė šią temą nuo pradžių pastebėjo pasidalinimą į dvi grupes. Viena tie kuriems Hansabankas labai patinka ir kita kuriems jis asocijuojasi būtent su spaudos rūmais ir vadina jį tarybiniu, rodo pirštu į Talino bokštus ir sako štai kaip turi atrodyti šiuolaikiškas pastatas.
              Visa kita jau pasakiau prieš tai.

Comment

beje HANSAPANKA projektas yra daaauuug geresnis, nes šitas kophimelblau labai jau su kontekstu "rišasi".

Comment

Pasižiūrėjus deep'as įdėtas vizualizacijas,peršasi išvada,kad supaprastinti vertikalaus Hansabanko pastato tūrio nevertėjo.

Comment

Siaip tas frankfurto projektas yra senesnis nei hansabanko...
                    Lithuanian Top 5 tallest buildings
                    1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                    2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                    3. Arfa 100 m. 29 f.
                    4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                    5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Paskelbtas naujo “Hansabanko” pastato statybos darbų rangovo konkursas
                      http://www.miestai.net/paskelbtas-na...govo-konkursas
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Sveiki,

Kovo 21 d. (trečiadienį) 11 val. mus kviečia į spaudos konferenciją viešbutyje “Reval Hotel Lietuva” (konferencijų salė „Delta“ Sky bare, Konstitucijos pr. 20, Vilnius), kurios metu bus pristatytas galutinis ir "subrandintas" „Hansabanko“ naujojo administracinio pastato projektas ir būsimas statybų procesas.

Konferencijoje dalyvaus:
                        Giedrius Dusevičius, “Hansabanko” valdybos pirmininkas
                        Audrius Ambrasas, pastato architektas
                        Algirdas Kaušpėdas, nepriklausomas architektas
                        Giedrius Ivaška, UAB „Contestus“ direktorius

Tad klausimas, ar kuris forumietis galės užsukti į šią konferenciją ir užfiksuoti tai kas ten bus pristatoma? Būtų šaunu, jei po konferencijos operatyviai perteiktumėte, keliais sakiniais, fotografijomis, tai kas ten vyko.
                        Ačiū.
                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Reikės užbėgt
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Didis pripažinimas

Comment

Labai įdomu. Jei bus galimybė- ir aš prisijungsiu.
                              Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

O galima aš trečias busiu ? Ar per daug liaudies jau ?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kiek suprantu, kad negalima :/

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kiek žinau, mes už leidimus į tą renginį nesam atsakingi
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
                                      Kiek žinau, mes už leidimus į tą renginį nesam atsakingi
                                      Na žinai , kaip yra pasakyta "mus pakvietė", tai suprantama, kad kažkokie kvietimai turėtu būti . Bet supratau, kad kas nori tas ir eina galima buvo iškart taip rašyti , ir be pompastikos

Comment

Na, laiške ir buvo panašiai parašyta, bet asmens dokumentų gal gi niekas netikrins
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Reikėtu ilaminuotas Miestai.Net vizitines korteles pasidaryti Manau, kad 90 % procentu , kad užsuksiu ir aš paklausyti. Dar manau keliata papildomu nuotraukų nepakenks

Comment

Working...
                                          X