Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

ištiesintų viršų - ir beveik Paleko kubas

Comment

Blogiau ir negalejo būt

Comment

Gaidžių gaidys, o ne projektas. Jo tūris vizualiai per didelis. Šalia tokių anorektikų kaip Savivaldybė ar ET, atrodys neproporcingai "įmitęs".
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Tokį konkursą rengė bet vistiek š*** išsirinko

Comment

Hmmm du Hanneriai subinėm sulipe. Bet man asmeniškai patinka, geriau negu tie kraupus "padžiauti batai". Aišku orignalumo liko nulis. Bet kaip visada iš gražiu renderinių svajonių gaunas stiklinė realybės dežutė.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Man irgi gražesnis negu pirminis variantas o jis neatrodo labai jau storas, turbūt tam ir padalintas i dvi sekcijas

Comment

Jaučiu sukryžmino su Paleko projektu, tai toks ir išėjo...

nu negaliu
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Man jis labiau patinka nei pirminiai "batai', bet maziau nei sis variantas:

Comment

Beje, naujajam variante - tuscia vidurine erdve, tikrai primena Paleko kubo tuscia erdve. Siam variante: http://www.ambrasas.lt/images/projek...nsa/hansa1.jpg dar buvo normalus aukstai, o jau cia: http://img79.imageshack.us/img79/8361/dsc021585qc.jpg tuscia erdve su galbut panoraminiais liftais pastato viduje? Aisku tokia didziule tuscia erdve ir jei dar su panoraminiais liftais viduje ispudingai atrodytu, bet vistiek man sis naujas projektas - zingsnis atgal.

Comment

mhm. Jei pasakius tiesa tai man nei vienas variantas nepatinka. Kazkaip man jie panasus i Vilniaus Sodros pastata tik stiklo cia daugiau.
                      :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Kolkas sitas geriausiai atrodo, bent jau man.http://www.ambrasas.lt/images/projek...nsa/hansa1.jpg Dabar tai nesuprasi kas .

Comment

Gal cia bande is abieju projektu viena padaryt, sujungiant tai, kas blogiausia juose.. Jau is pat pradziu man tie "batai" nelabai patiko, o dabar isvis nei b.. nei gegute

Comment

Gal palaukit kol pastatys ir susilaikykit nuo aštrios kritikos, nes paskui manau reikes keist nuomonę

Comment

hmmm turbut pastacius vistiek nemazai skirsis nuo renderio.
                              www.lt-lv-forum.org/

Comment

na, gal jus ir bereikalo taip iskarto nurasote sita projekta.
                                is vienos puses senoji vizualizacija buvo idomesne, bet nebutinai geresne. man nepatiko, kad senas variantas atrodo ypac masyviai, o dar ta balta siena su 'geguciu langeliais'. nzn nzn..
                                o sitame man patinka tai, kad per viduri bus tuscia istiklinta erdve, skirianti du pastatus. taip pat siame variante vienas pastatas bus aiskiai atsisukes i konstitucijos prospekta.
                                na, cia matyt bus tas variantas, kai realybe pranoks lukescius kazkodel man tokia nuojauta..
                                optimizmo

Comment

Šiaip viskas priklausys nuo medžiagų aš manau, man abu šie projektai daugiau mažiau vienodai patinka, dabar žiūrėsim ką pastatys

Comment

Atrodo visai gerai Nebe toks masyvus, nes perskeltas ir dizainas visai idomus. Belieka palaukt medziagu

Comment

Manau kai pastatys atrodys gerai, tačiau architektūros aukštumų su tokiom sulipdytom dėžėm tikrai nepasieksi. Tai prasto konkurso puikus pavyzdys. Tokiam pastatui statyti reikėjo gal pasitelkti ir užsienio architektus, kaip tai padarė SBA. Ir pažiūrėkit ką mes turime SBA bokštą, kol kas lygių neturintį mano supratimu gaila tik kad niekaip nepajuda statybos

Comment

O ką darys su Sukiharos parku - sakurom ir kitais medžiais, paminklu Sukiharai? Mes lauk - nes kaip projektus bevartytum, parko vietoj pastatai rodomi? O gal klystų?

Comment

Parašė Anz
                                          O ką darys su Sukiharos parku - sakurom ir kitais medžiais, paminklu Sukiharai? Mes lauk - nes kaip projektus bevartytum, parko vietoj pastatai rodomi? O gal klystų?
                                          Kompleksas bus ant kalvos, o Sukiharos parkas - leidžiantis bei papėdėje.
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X