Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
    Keletas kadrų iš terasos.
    Man tokia nuojauta, kad tas medis ilgai nelaikys...

Comment

Šiaip prie įėjimų į tą terasą yra įspėjimai, kad riedlentės uždraustos. Gal apsauga juos išvaikys, nors šį kartą per gerą pusvalandį, kol jie ten važinėjosi, niekas nieko nesakė.

Comment

Manau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės

O šiaip, kiek teko eiti ir sėdėti naujuose krėsluose, tai pastebėjau, kad jaukumo (kol kas) ten ne per daugiausiai. Labai tikiuosi, kad šią vasarą terasa atskleis visus savo pliusus ir susiformuos nuolatiniai žmonių srautai, kurie pagyvins tą vietą.
        Paskutinis taisė Perfect; 2010.04.08, 14:38.

Comment

Argi, man baisu per Vinco Kudirkos skverą eiti - kaip nuo riedlentininkų ten viskas nudaužyta, žiauru.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
            Manau, kad smaili aukštakulniai kenkia medienai labiau negu riedlentės
            Netiesa, nebent labai jau smaili kulnai būtų. Riedlentės daug labiau braižo paviršių ir nuo šuolių apkrovos didesnės tenka.
            Flickr

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
              Argi, man baisu per Vinco Kudirkos skverą eiti - kaip nuo riedlentininkų ten viskas nudaužyta, žiauru.
              Va va... Aš kaip tik labai tikiuosi, kad ateis laikas kai jie tą nevykusį Kudirkos paminklą nudauš

Comment

Manau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės
                Aš tai manau, kad su smailiais aukštakulniais, ten nepaeitum
                Sulystų į tarpus tarp medienos
                Kulinarija, receptai

Comment

Va va... Aš kaip tik labai tikiuosi, kad ateis laikas kai jie tą nevykusį Kudirkos paminklą nudauš
                  Kad tik Swedbank'o nenudaužtų

Comment

O ten ant stogo kavinė kažkokia?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                      O ten ant stogo kavinė kažkokia?
                      Nėra ten jokios kavinės. Tiesiog paprasta terasa ir tiek.
                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

o man visai jauku ten, ir krėslai patogūs, ir jų dizainas geras, ir Kudirkos skvere riedlentininkai man netrūkdo. iš pradžių jis ir buvo riedlentininkams skirtas, tai kad dabar ten riedėti draudžiama - visiškas absudras ir parodo kažkokį totalitarų valdžios pomėgį ką nors visai sveiko ir demokratiško uždrausti, kol tikromis problemomis užsiimti nenorima.

Swedbanko terasoj riedlentės nepageidaujamos ne tik dėl braižymo/paviršių gadinimo, bet ir dėl garso. juk čia ne lygus paviršius o lentelės. beje, nežinau koks čia malonumas tokiu paviršiumi riedėti
                        Reikia fotografo?

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                          Nėra ten jokios kavinės. Tiesiog paprasta terasa ir tiek.
                          kavinė yra po ta terasa, gal vasarą ir išplės į lauką.
                          Reikia fotografo?

Comment

Kitaip:

Comment

Parašė [sp] Rodyti pranešimą
                              kavinė yra po ta terasa, gal vasarą ir išplės į lauką.
                              Puikiai sugalvojo. Pasidarė ten tokią kaip pokylių salę, o šalia veikia kavinukė. Durys atidarytos, bet turbūt ten labiau savo darbuotojams, kadangi jokių reklaminių iškabų nematyt.

Comment

Dar keletas nuotraukų: http://www.liutkus.eu/aukstieji-vilniaus-stogai-2

Comment

„Swedbank“ būstinė Vilniuje – tarp geriausių pasaulio architektūros pavyzdžių

Comment

Vasara daryta Nuotrauka:

Comment

Šis tas futuristinio...

Comment

Swedbanko grožybės

Kadangi ši tema neužrakinta, tai nusprendžiau įdėti keletą Swedbanko naktinių nuotraukų. Tiesą pasakius, buvo labai malonu čia vaikštinėti ir fotografuoti
                                        Gailėjaus, kad nepasiėmiau plačiakampio objektyvo.. Ne viskas tilpo, kas norėjau, kad tilptų

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Tas parkelis ant stogo - nerealus

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

(daugiau nuotraukų galima rasti mano bloge http://www.dgfotografija.lt/blog/swe...e-meno-kurinys)
                                        Paskutinis taisė Dija; 2012.01.04, 22:01.
                                        http://www.dgfotografija.lt ir http://www.pigifotospauda.lt/

Comment

Aštunta nuotrauka atrodo lyg būtų ne Vilnius, o koks Los Andželas gražios nuotraukos ta Swedbanko poliruoto plieno siena tiesiog nereali

Comment

Working...
                                          X