Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Tai be abejo mokamas, o kaip gi kitaip? Bankas lieps savo darbuotojam susimokėt už tai, kad automobiliu į darbą važiuoja
    tai man darbuotojai dzin
    aš apie save galvoju

turint omeny, kad Europoj parkingas mokamas, tai visi suvažiuotų į Švedą..
    (:

Comment

Parašė Pciolka Rodyti pranešimą
      siaip juokas juokais, bet kazka girdejau, jog parkavimo vieta banko darbuotojams bus apmokestinama
      Tada labai tikėtina, kad sekantis etapas bus liftų ir kondicionierių apmokestinimas

Comment

Jau yra pakabinta Swedbank iškaba ant fasado iš upės pusės. Tačiau raidės man pasirodė per smulkios, ištirpsta tarp tos pačios spalvos dekoratyvinės apdailos.

Comment

O iš Konstitucijos pr. pusės pritvirtintas namo numeris. Jei kam įdomu, pastato adresas bus: Konstitucijos 20A.

Comment

Parašė AnD Rodyti pranešimą
            Jau yra pakabinta Swedbank iškaba ant fasado iš upės pusės. Tačiau raidės man pasirodė per smulkios, ištirpsta tarp tos pačios spalvos dekoratyvinės apdailos.
            turbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..

Comment

Parašė spitfire Rodyti pranešimą
              turbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..
              idekit kas foto tos iskabos
              Kulinarija, receptai

Comment

Parašė spitfire Rodyti pranešimą
                svarbu, kad naktį prasmingai šviestų. ar ne taip?

man šis pastatas buvo gražus ir be etiketės

Comment

Comment

Ta melsva nesižiūri, o atriumas apšviestas fantastiškai kaip ir tikėtasi.

Comment

Šiandien ryte jau kokia tai delegacija kostiumuotų tetų ir dėdžių vaikščiojo po tą lauužytą terasą pabaigtą, gal patys bankyrai jau vaikšto ir vertina.. Rugsėjo vidury turėtų pradėti kraustytis jau po truputį klerkų orda.. O logo tai iš tiesų pasimetęs fasade..
                      Jūsų,
                      Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Dirba dabar ten dieną naktį 24/7. Kalbėjau su vienu subrangovu, tai sakė deadlinus pramiegojo. Turėjo pabaigti rugpjūčio 26 d.

Comment

Na, tas logo tikrai man patinka, nes neišsišoka ir negadina vaizdo. O jeigu apšvietimas bus toks, su Green Hall turėtų tikrai gerai žiūrėtis.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
                            Dirba dabar ten dieną naktį 24/7. Kalbėjau su vienu subrangovu, tai sakė deadlinus pramiegojo. Turėjo pabaigti rugpjūčio 26 d.
                            nepirmas pakeitimas čia tų terminų
                            Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

O čia antroje foto jau uždėtas pavadinimas, jo?

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                O logo tai iš tiesų pasimetęs fasade..
                                didelio ir ryskaus nededa, nes dar keist reikes
                                "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

vakar mums labai pasisekė ir apturėjom ekskursiją po pastato vidų nežinau, ar galima, bet dalinuosi vaizdais:

viešoji terasa (neįtikėtinai gražu man ten - kylant nuo Konstitucijos pr. matosi tik medinės grindys, želdynai ir dangus, jautiesi kaip ne Vilniuj)

o štai ir viduj:
                                  juoda-balta-pilka-stiklas-medis
                                  medžio apdaila man labai patiko (laiptai ir kai kur grindys) - šiltas pilkšvai rudas atspalvis, atrodo turėtų labai kontrastuoti su kitom medžiagom, bet iš tikrųjų visuma labai gerai atrodo.

na ir truputį apačioj :}

Paskutinis taisė 99; 2009.09.03, 21:52.

Comment

Puikus reportažas, puikios nuotraukos, puikus pastatas. Pakeičiau nuomonę apie jį. :*****:
                                    Proud to be lithuanian.

Comment

Wow Aplinka sutvarkyta tai nuostabiai. Viduje irgi neblogai. Tirkai kokybi6kas statinys

Comment

Ačiū už foto, pasijutau ne kaip Vilniuj, vaizdas atrodo gerai /\

Comment

šios dienos fotoretrospektyva:

ir nelabai pavykusi su adresu

Comment

Working...
                                          X