Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien

Mano galerija Flickr'yje

Comment

placiakampis sustambino pastata geros nuotraukos

Comment

Parašė Muzungus Rodyti pranešimą
        butent , kad kaime
        Reikia naują portalą kurt www.kaimai.net, į kurį būtų galima ištremt prasižengusius šiame forume

P.S. Gražus baisiausiai jau tas Swedbankas. Kad tik nebankrutuotų, bo nebus kam išnuomot patalpų

Comment

Keletas foto is statybu aikštelės

Paskutinis taisė Aira; 2009.04.09, 13:42.

Comment

Comment

Comment

Tai net ne architektūra; tai tarsi koks gigantiškas baldas.
                blaivumas išlaisvina

Comment

Idomus toks pastatas, bet man ko tai nepatinka...
                  Is sono primena kibira ar fleshka ar kazka panasaus, bo labai jau blizga...

personal opinion...
                  Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

Comment

jeugu jis butu dvigubai aukstesnis tai visi liktu be amo... nes gigantiskai atrodytu, o jo virsutine dalis labai gerai pabreztu jo formos auksti...

Paskutinis taisė Mantas; 2009.04.10, 12:57. Priežastis: pamirsau dadeti
                    Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

Nemanau, kad jis turetu buti dvigubai aukstesnis ir dar tokioj vietoj salia pakrantes. Sugriautu visa architekturine kalva. Tokio aukstaugio tikrai mano manymu nereikia.

Comment

Na kaip jums toks dvigubai aukstesnis ziuretusi? man visai patinka

o cia palyginimui esamas:

Comment

Na taip aukscio truksta, bet jei butu dvigubai didesnis, vel gi ne kaip atrodytu, manau jei butu tokio pat aukscio kaip "Reval Hotel Lietuva" butu pats tas.

Comment

Parašė Zosys Rodyti pranešimą
                            Tai net ne architektūra; tai tarsi koks gigantiškas baldas.
                            o čia kaip matau labai kieti architektai-ekspertai susirinko, a ne ?
                            Reikia fotografo?

Comment

Man patinka tie rombai. Gražiai atrodo vieni tamsesni, kiti šviesesni
                              100 minčių – miestai, transportas ir idėjos

Comment

Parašė John
                                Jo, su dabartinemis proporcijomis galetu buti ir 2x aukstesnis... arba perpus plonesnis (nors pastarasis variantas nelabai tiktu, nes butu apskritai per mazas). Bet nereiktu pradeti lyginti su "baldais" ar "kibirais". Kaip bebutu, tai vienas geriausiu (geriausias?) daugiaauksciu projektu Vilniuje iki siol.
                                Vis dėlto gal ir būtų neblogai, jeigu jus būtų plonesnis, tarkim ta stiklinė dalis.

Comment

Jo forma yra labai dekinga auksciui... todel jei jis pranoktu ketvirtadaliu Europos boksta... tai jis atrodytu labai ispudingai didelis, grieztom formom storas, platus... toks butu centras tikras... Manau NMC truksta aukstesnio vieno uz europos boksta... o kas sake kad kenkia yra taip naujas vilnius ir senas, niekas is senamiesti nekisa aukstuminiu... Tiesiog Labai gerai atrodo kai cia cystosi naujas centras nauji pastatai, o ten lieka sena....
                                  Paskutinis taisė AngeLT; 2009.04.13, 18:13.
                                  Atėjo, pamatė, pastatė...

Comment

Šiandien važiuodamas pro šalį pastebėjau vieną keistą dalyką. Padariau foto su telefonu. Įdomu, ar čia specialiai, ar pritrūko medžiagų:

žiūrėti pastato viduryje esančią plytelę:

is arčiau:

Comment

Aš taip pat pastebėjau. Manau jog tai tiesiog padaryta klaida dedant apdailą nes tokių klaidų pastebėjau ir daugiau..

Comment

Vaizdelis iš kito kampo

O čia jau beveik Vilniaus defansu pavadint galima
                                        Paskutinis taisė Qbazzz; 2009.04.27, 09:06.

Comment

Šiandien važiavau pro šalį, nupyškinau porą pavasariškų vaizdelių iš standartinio taško.

Iš arčiau:

Iš toliau:

Comment

Working...
                                          X