Swedbankas vakare:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąKeletas kadrų iš terasos.
Comment
-
Manau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės
O šiaip, kiek teko eiti ir sėdėti naujuose krėsluose, tai pastebėjau, kad jaukumo (kol kas) ten ne per daugiausiai. Labai tikiuosi, kad šią vasarą terasa atskleis visus savo pliusus ir susiformuos nuolatiniai žmonių srautai, kurie pagyvins tą vietą.Paskutinis taisė Perfect; 2010.04.08, 14:38.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąManau, kad smaili aukštakulniai kenkia medienai labiau negu riedlentės
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąArgi, man baisu per Vinco Kudirkos skverą eiti - kaip nuo riedlentininkų ten viskas nudaužyta, žiauru.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąManau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės
Sulystų į tarpus tarp medienos
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąVa va... Aš kaip tik labai tikiuosi, kad ateis laikas kai jie tą nevykusį Kudirkos paminklą nudauš
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO ten ant stogo kavinė kažkokia?
Comment
-
o man visai jauku ten, ir krėslai patogūs, ir jų dizainas geras, ir Kudirkos skvere riedlentininkai man netrūkdo. iš pradžių jis ir buvo riedlentininkams skirtas, tai kad dabar ten riedėti draudžiama - visiškas absudras ir parodo kažkokį totalitarų valdžios pomėgį ką nors visai sveiko ir demokratiško uždrausti, kol tikromis problemomis užsiimti nenorima.
Swedbanko terasoj riedlentės nepageidaujamos ne tik dėl braižymo/paviršių gadinimo, bet ir dėl garso. juk čia ne lygus paviršius o lentelės. beje, nežinau koks čia malonumas tokiu paviršiumi riedėti
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNėra ten jokios kavinės. Tiesiog paprasta terasa ir tiek.
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąkavinė yra po ta terasa, gal vasarą ir išplės į lauką.
Comment
Comment