Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Swedbankas vakare:

Flickr

Comment

Man tai vienas is graziausiu pastau vilniuje

Comment

Keletas kadrų iš terasos.

Comment

Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
          Keletas kadrų iš terasos.
          Man tokia nuojauta, kad tas medis ilgai nelaikys...

Comment

Šiaip prie įėjimų į tą terasą yra įspėjimai, kad riedlentės uždraustos. Gal apsauga juos išvaikys, nors šį kartą per gerą pusvalandį, kol jie ten važinėjosi, niekas nieko nesakė.

Comment

Manau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės

O šiaip, kiek teko eiti ir sėdėti naujuose krėsluose, tai pastebėjau, kad jaukumo (kol kas) ten ne per daugiausiai. Labai tikiuosi, kad šią vasarą terasa atskleis visus savo pliusus ir susiformuos nuolatiniai žmonių srautai, kurie pagyvins tą vietą.
              Paskutinis taisė Perfect; 2010.04.08, 14:38.

Comment

Argi, man baisu per Vinco Kudirkos skverą eiti - kaip nuo riedlentininkų ten viskas nudaužyta, žiauru.

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
                  Manau, kad smaili aukštakulniai kenkia medienai labiau negu riedlentės
                  Netiesa, nebent labai jau smaili kulnai būtų. Riedlentės daug labiau braižo paviršių ir nuo šuolių apkrovos didesnės tenka.
                  Flickr

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                    Argi, man baisu per Vinco Kudirkos skverą eiti - kaip nuo riedlentininkų ten viskas nudaužyta, žiauru.
                    Va va... Aš kaip tik labai tikiuosi, kad ateis laikas kai jie tą nevykusį Kudirkos paminklą nudauš

Comment

Manau, kad smailūs aukštakulniai kenkia medienai labiau nei riedlentės
                      Aš tai manau, kad su smailiais aukštakulniais, ten nepaeitum
                      Sulystų į tarpus tarp medienos
                      Kulinarija, receptai

Comment

Va va... Aš kaip tik labai tikiuosi, kad ateis laikas kai jie tą nevykusį Kudirkos paminklą nudauš
                        Kad tik Swedbank'o nenudaužtų

Comment

O ten ant stogo kavinė kažkokia?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                            O ten ant stogo kavinė kažkokia?
                            Nėra ten jokios kavinės. Tiesiog paprasta terasa ir tiek.
                            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

o man visai jauku ten, ir krėslai patogūs, ir jų dizainas geras, ir Kudirkos skvere riedlentininkai man netrūkdo. iš pradžių jis ir buvo riedlentininkams skirtas, tai kad dabar ten riedėti draudžiama - visiškas absudras ir parodo kažkokį totalitarų valdžios pomėgį ką nors visai sveiko ir demokratiško uždrausti, kol tikromis problemomis užsiimti nenorima.

Swedbanko terasoj riedlentės nepageidaujamos ne tik dėl braižymo/paviršių gadinimo, bet ir dėl garso. juk čia ne lygus paviršius o lentelės. beje, nežinau koks čia malonumas tokiu paviršiumi riedėti
                              Reikia fotografo?

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                Nėra ten jokios kavinės. Tiesiog paprasta terasa ir tiek.
                                kavinė yra po ta terasa, gal vasarą ir išplės į lauką.
                                Reikia fotografo?

Comment

Kitaip:

Comment

Parašė [sp] Rodyti pranešimą
                                    kavinė yra po ta terasa, gal vasarą ir išplės į lauką.
                                    Puikiai sugalvojo. Pasidarė ten tokią kaip pokylių salę, o šalia veikia kavinukė. Durys atidarytos, bet turbūt ten labiau savo darbuotojams, kadangi jokių reklaminių iškabų nematyt.

Comment

Dar keletas nuotraukų: http://www.liutkus.eu/aukstieji-vilniaus-stogai-2

Comment

„Swedbank“ būstinė Vilniuje – tarp geriausių pasaulio architektūros pavyzdžių

Comment

Vasara daryta Nuotrauka:

Comment

Working...
                                          X