Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
Parašė wwwelcome Rodyti pranešimąna ir žinoma, parkingas 4 lygių požeminis, įdomu ar bus nemokamas??
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTai be abejo mokamas, o kaip gi kitaip? Bankas lieps savo darbuotojam susimokėt už tai, kad automobiliu į darbą važiuoja
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTai be abejo mokamas, o kaip gi kitaip? Bankas lieps savo darbuotojam susimokėt už tai, kad automobiliu į darbą važiuoja
aš apie save galvoju
turint omeny, kad Europoj parkingas mokamas, tai visi suvažiuotų į Švedą..(:
Comment
-
Parašė Pciolka Rodyti pranešimąsiaip juokas juokais, bet kazka girdejau, jog parkavimo vieta banko darbuotojams bus apmokestinama
Comment
-
Parašė AnD Rodyti pranešimąJau yra pakabinta Swedbank iškaba ant fasado iš upės pusės. Tačiau raidės man pasirodė per smulkios, ištirpsta tarp tos pačios spalvos dekoratyvinės apdailos.
Comment
-
Parašė spitfire Rodyti pranešimąturbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..
Comment
-
Parašė spitfire Rodyti pranešimąturbut taip ir yra.. vaziuodamas Gelezinio vilko gatve is vis negalejau perskaityt ne vienos raides..
man šis pastatas buvo gražus ir be etiketės
Comment
-
Šiandien ryte jau kokia tai delegacija kostiumuotų tetų ir dėdžių vaikščiojo po tą lauužytą terasą pabaigtą, gal patys bankyrai jau vaikšto ir vertina.. Rugsėjo vidury turėtų pradėti kraustytis jau po truputį klerkų orda.. O logo tai iš tiesų pasimetęs fasade..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąDirba dabar ten dieną naktį 24/7. Kalbėjau su vienu subrangovu, tai sakė deadlinus pramiegojo. Turėjo pabaigti rugpjūčio 26 d.Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąO logo tai iš tiesų pasimetęs fasade.."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
vakar mums labai pasisekė ir apturėjom ekskursiją po pastato vidų nežinau, ar galima, bet dalinuosi vaizdais:
viešoji terasa (neįtikėtinai gražu man ten - kylant nuo Konstitucijos pr. matosi tik medinės grindys, želdynai ir dangus, jautiesi kaip ne Vilniuj)
o štai ir viduj:
juoda-balta-pilka-stiklas-medis
medžio apdaila man labai patiko (laiptai ir kai kur grindys) - šiltas pilkšvai rudas atspalvis, atrodo turėtų labai kontrastuoti su kitom medžiagom, bet iš tikrųjų visuma labai gerai atrodo.
na ir truputį apačioj :}
Paskutinis taisė 99; 2009.09.03, 21:52.
Comment
Comment