Parašė Meier
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
Parašė Meierkokios ten vizualizacijos... Tėra viena vos įžiūrima vizualizacija, nesimato bendro vaizdo. Bet net ir toje akivaizdu, kad šis pastatas kur kas „masyviau“ atrodytų lyginant su kitais
Comment
-
Vytauc: ko nepasakei, kad LDN busi? Butume alaus nueje Dabar kaip tik atostogos - i univera eit nereikia!
Del Tower Hill station, tai teko ten buti nemazai kartu - teko dirbti Cityje (parduotuveje) todel vienu momentu ten vazinejau labai daznai, bet pastato, kuri tu minejai, ko tai nepamenu. Gal gali konkreciau?You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
...sveiki kolegos architektai,
smagu girdeti jusu nuomones apie si konkursa, ar dar yra galimybe jums pasiziureti i bendra maketa ir istatyti bent laimejusiu darbus...gerbiu Paleka ir Ambrasa kaip architektus(ir ypac ten dirbanti jaunima-linkiu kuo rimtesniu archpasiekimu ateityje), bet cia konkursas ypac jautrioje Vilniaus vietoje...Taigi,nemanau, kad "padziauti batai" ar masyvus "kubas "cia yra TAS atsakymas.Beje, realybeje kubas nebus toks skaidrus,tik nakti...isivaizduokite,koks tai mastelis muziejaus kaimynysteje!
Comment
-
Parašė blitzVytauc: ko nepasakei, kad LDN busi? Butume alaus nueje Dabar kaip tik atostogos - i univera eit nereikia!
Del Tower Hill station, tai teko ten buti nemazai kartu - teko dirbti Cityje (parduotuveje) todel vienu momentu ten vazinejau labai daznai, bet pastato, kuri tu minejai, ko tai nepamenu. Gal gali konkreciau?
Nuo Towerio tilto eini tiesiai į šiaurę niekur nenusukdamas. Dešinėj- prieš patį Tower'į- pastatas: du tūriai su erdve tarp jų ir viskas uždengta berėmiu stiklu. Suku link to, jog Paleko idėja tikrai nėra originali, bet vadinti jo plagiatoriumi negali, nes tokiu atveju is Stuoka-Gucevičius plagiatorius, nes "nukopijavo" klasikinę romėnišką šventyklą su visom kolonom, portiku ir t.t.
Comment
-
Aš asmeniškai už, ir tik už, Paleko darbo įgyvendinimą .. Abraso darbas mano akims atrodo labai nekaip ypač viršutinis "atsižiojimas" GO Palekas GO
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė ArchitectAbu projektai gali tik asarele sukelti. Ambrasas tai galejo bent pavizualizuot geriau. Skaudu kad zmones kurie is tiesu daug dirbo nieko negauna (pvz nr 7)
Beje gal kas gali paaiskinti kaip ideti paveiksliuku?
Is anksto dekui
Comment
-
100% sutinku su filthy del 7nr - tiek daug medaus tik per SBA konkursa i "bures" buvo sudeta - tiek saldu, kad net slykstu.
Ambrasas nustebino - ko gero prasciausias jo namas (nors apatine dalis gera, jei is viso taip gabalais apie nama galima kalbeti)
o Paleko gaila, - kazkaip nesitiki, kad tai ivyko samoningai.
Comment
-
Pritariu
Parašė SulaTai kad tų naujienų ir nebūta. Ambrasas ir Palekas - tipiniai XXa. 7-8 dešimtmečių projektai "Lietuva" atrodo moderniau
Comment
-
todėl, kad Lietuva išesmės - konservatyvi tautaMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Nereiktu jau per daug cia virkauti, mano manymu Paleko projektas visai ne "tipiskas XXa. 7-8 dešimtmečio projektas". Jis pakankamai idomus ir modernus. Vienintelis dalykas yra tas, kad kyla klausimu del to ar jis nukopijuotas ar ne. Bet mes negalim teigti, kad jis nukopijuotas, nes is tikruju mes patys to nezinom. Tik tiek, kad jis nekaip isipaiso toje vietoje. Del Ambraso projekto, tai sutinku jis ir man atrodo "senamadiskai".
Vizualizacijos is www.palekas.lt
Comment
Comment