2009 02 03 nuo Tauro kalno
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos
Collapse
X
-
Man asmeniškai atrodo prastai suderintos fasado medžiagų spalvos. Baltas / pilkas plienas, ruda medžio imitacija ir mėlynas stiklas. Stiklas galėtų būti mažiau aktyvios spalvos, o vidinės dalies - skaidrus, nes dabar labai tamsus tas tarpas ir korpusai neatsiskiria vizualiai, kaip norėjo patys autoriai. Dėl to sunkus atrodo pastatas.
Na, bendrai tai per margas gavosi.N N N
Comment
-
Na jokia čia nepagarba čia apsauga su autorinėm teisėm. Kiek vienas vartotojas išsinorėjęs originalių nuotraukų gali į mane kreiptis ir aš gavęs tinkamą motyvaciją, kam jam tos fotografijos reikalingos, gaus originalias foto. Tad tai nėra jokia nepagarba juk tai yra mano nuotraukos.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Didelis dekui ponui Aurimui Širviui už informatyvią vaizdo medžiagą. Šauniai padirbėta---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Na šiaip čia nėra tema kalbėti apie tai. Be juk jums visiem gražiau žiūrisi didelės fotografijos. tad uždarom šia temą. Jei kažkas reiškia pretendzijas rašykit asmeniškai. Tema čia apie SwedBanką!!!Lithuanian Top 5 tallest buildings
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
Comment
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąPonas Aurimas Širvys serga didybės manija. Tokio dydžio watermarkai – nepagarba vartotojui
Taigi, siūlau, jeigu jau taip norit uždėti (C) daryti tai negadinant savo nuotrauku - geriausia pasirašyti 90 laipsniu pasukta eilute - taip žmogus pirma žiūrės į nuotrauką, o ne kopirajtą.
Aišku, Jūsų, gerbiamieji, valia uždėti kokius tik norit ženklus
Sorry už offtopicPaskutinis taisė [sp]; 2009.02.04, 18:10.
Comment
-
Šiaip viskas gerai bet atriumas, pagal vizualizacijas turėjo būti permatomas, deja dabar ne toks, na gal kai viską pabaigs ir viduje uždės apdailą, kuri ko gero bus tokia kaip ir išorinė, tai manau gal taps kiek šviesesnis.Lithuanian Top 5 tallest buildings
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
Comment
-
Parašė [sp] Rodyti pranešimąGal tai ne tiek manija, kiek elementarus nesupratima, kad 1) Tai nėra kažkokios ypatingos nuotraukos, kurias visi pradės vogt ir naudot komerciniams tikslams ir 2) pamirštama, ką norimą pademonstruot: nuotrauką ar (C)
Taigi, siūlau, jeigu jau taip norit uždėti (C) daryti tai negadinant savo nuotrauku - geriausia pasirašyti 90 laipsniu pasukta eilute - taip žmogus pirma žiūrės į nuotrauką, o ne kopirajtą.
Aišku, Jūsų, gerbiamieji, valia uždėti kokius tik norit ženklus
Be pykčio (c) Donskis
Comment
Comment