Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Swedbank“ būstinės Vilniuje statybos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė John
    Idomiai atrodo zemosios dalies stogas. Sprendziant is sito modelio, nt jo turetu buti galima uzlipti (?)
    Anyway, swindler, gal turi daugiau renderiu?
    deja, nes kolkas nelabai norime sutikt ekspertuot

Comment

atrodo šauniai
      man ypač patinka žemutinė pastato dalis. tik pamenu "statybų pilote" atrodo buvo rašoma kad ta žemutinė dalis bus apželdinta, o šiame renderyje nepanašu į tai. šito laužyto stogo įdėja - kad butų galima ten užlipti ir vaikščioti, būtų pratęsti žalieji plotai nuo upės pusės.

Comment

Vakar

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Gaila kad tik zemes dar kasamos

Comment

Banali aukštuminė Hansabanko dalis nelabai dera su įdomia apatine dalimi.

Comment

Man visąlaik buvo įdomu kas per vamzdžiai ten kyšo- šitoje Manto nuotraukoje matosi?
              Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė Vermichelis
                Gaila kad tik zemes dar kasamos
                O ko tu tikėjaisi?
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

To ir Tikejausi.Taciu labai laukiu kada jis prades kilti

Comment

Bent jau maketas man labiau patinka, nei Hansa Rygoje
                    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Man tai tiesa sakant maketas atrodo tragishkai...Antri spaudos rumai
                      :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Šiandien

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ar aš kažką maišau ar jį turėjo statyti kausta, o ant tvoros yra rangosiv iškabos? Ačiū už visus atnaujinimus Mantai, kol manęs nebuvo daug kas pasistūmėjo į priekį.

Comment

Negi visą tą laiką nebuvai Vilniaus centre? Sveikas sugrįžęs, tikiuosi dažniau tave čia matysime
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                              Negi visą tą laiką nebuvai Vilniaus centre? Sveikas sugrįžęs, tikiuosi dažniau tave čia matysime
                              Nebuvau, aš buvau išvykęs (aplankiau ir kelias užsienio šalis, pvz. Prancūziją). Vėliau gal bus nuotraukų, o kolkas nebūsiu labai aktyvus, bet vėliau greičiausiai "paaktyvėsiu".

Comment

Parašė Edd
                                Ar aš kažką maišau ar jį turėjo statyti kausta, o ant tvoros yra rangosiv iškabos? Ačiū už visus atnaujinimus Mantai, kol manęs nebuvo daug kas pasistūmėjo į priekį.
                                Nzn del rangovo paminejimo, bet iskaba yra
                                :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Parašė Edd
                                  Nebuvau, aš buvau išvykęs (aplankiau ir kelias užsienio šalis, pvz. Prancūziją). Vėliau gal bus nuotraukų, o kolkas nebūsiu labai aktyvus, bet vėliau greičiausiai "paaktyvėsiu".
                                  O aš dar galvojau- kur tas Edd'as prapuolė- sveikas sugrįžęs

Comment

Parašė Edd
                                    O aš dar galvojau kur tas Edd'as prapuolė- sveikas sugrįžęs

Comment

Jis dygsta priešais mano kolegiją, taigi kartais pafotografuosiu staybos eigą
                                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Vakar

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Geriausia yra tai, kad Hanzabankas bent kažkiek nuo upės pusės Vyroko "greatest hits" užstos

Comment

Working...
                                          X