atrodo šauniai
man ypač patinka žemutinė pastato dalis. tik pamenu "statybų pilote" atrodo buvo rašoma kad ta žemutinė dalis bus apželdinta, o šiame renderyje nepanašu į tai. šito laužyto stogo įdėja - kad butų galima ten užlipti ir vaikščioti, būtų pratęsti žalieji plotai nuo upės pusės.
Bent jau maketas man labiau patinka, nei Hansa Rygoje
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Ar aš kažką maišau ar jį turėjo statyti kausta, o ant tvoros yra rangosiv iškabos? Ačiū už visus atnaujinimus Mantai, kol manęs nebuvo daug kas pasistūmėjo į priekį.
Negi visą tą laiką nebuvai Vilniaus centre? Sveikas sugrįžęs, tikiuosi dažniau tave čia matysime
Nebuvau, aš buvau išvykęs (aplankiau ir kelias užsienio šalis, pvz. Prancūziją). Vėliau gal bus nuotraukų, o kolkas nebūsiu labai aktyvus, bet vėliau greičiausiai "paaktyvėsiu".
Ar aš kažką maišau ar jį turėjo statyti kausta, o ant tvoros yra rangosiv iškabos? Ačiū už visus atnaujinimus Mantai, kol manęs nebuvo daug kas pasistūmėjo į priekį.
Nebuvau, aš buvau išvykęs (aplankiau ir kelias užsienio šalis, pvz. Prancūziją). Vėliau gal bus nuotraukų, o kolkas nebūsiu labai aktyvus, bet vėliau greičiausiai "paaktyvėsiu".
O aš dar galvojau- kur tas Edd'as prapuolė- sveikas sugrįžęs
O aš dar galvojau kur tas Edd'as prapuolė- sveikas sugrįžęs
Comment