rezultatai turetu buti rytoj po pietu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Hansabanko“ administracinis pastatas. Viešoji nuomonė
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu nors tiek gerai kad numeris 12 i "laiminguosius" pateko nr 9 man apsoliuciai nepatinka ir slyksciai atrodo, o del 4 tai sakyciau toks savotiskas ...
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
tikiuosi tai netikra ka skaitau . .. jei taip tai tada ash uzh 4ta buciau, nors toks pastatas ne pats tinkamiausias banko bustinei. 9tas drystu teigti kad yra BLOGAI. ishklotinej atrodo visishkai klaikiai, net masyvusis paleko(?) kubas geriau. visishkas griozdas. na 12tasis gal ir puse velnio , jei tik ne tos intrigos del autorystes , xexe...
Comment
-
speju kad realius rezultatus isgirsime ir pamatysime rytoj (visdelto)
jei jau netgi keli komisijos nariai (vienas is ju netgi geras draugas) sendien pasake kad "neturiu teises sakyti" "rezultatai rytoj" tai kazko jauciu (ir savo jausmu noreciau tiketi) kad "Dalyvis" is pirsto islauze situos galbut subjektyvius rezultatus
nebent, aisku, jei "Dalyvis" yra vienas is komisijos nariu arba vienas is jiems Labai artimu zmoniu rato...o visgi vis dar yra ka pasaulyje pamatyt...
Comment
-
Ambraso ir Paleko darbai tikrai yra vieni geriausiu ir "realiausiu"(kaip jau esu sakes, sis komleksas neabejotinai bus zemesnis uz Lietuvos viesb.).
Ambraso darbas tarsi sukurtu nauja modernu ir gan ekspresyvu landmark'a Vilniuje, ko dabar tikrai truksta(Europos, savivaldybas ir Co. dangoraiziams landmark'u etiketes sunkiai limpa, jie yra tiesiog... svelniai tariant... auksti pastatai...).
O Paleko darbas is pirmo zvilgsnio atrodo gerokai neutralesnis, nors taip pat labai kokybiskas. Vilniui truksta tokiu pastatu.
As busiu tikrai patenkintas, jei pastatys viena is siu dvieju kompleksu. Nors, manau, labai daug nulems ir naudojamu medziagu kokybe bei kitos uzsakovo parenkamos detales. Tad ziuresim...
Comment
Comment