Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Hansabanko“ administracinis pastatas. Viešoji nuomonė

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Darijus
    rinkciausi 10, bet (juokingai) raishkiausias yra net be numerio tas juodas storu stotas, ir dar tas tipo einantis, kur idetas loozeriniu namu uzhribio kategorijoje, kas jame blogai? Hansabankistams turetu gi tikt: dinamizmas, ejimas - visas banko moto ir kredo viename , ir dar wilnio papuoshtu...
    tu ka lenkas , jeigu ne tai gal malonetum lietuviskai musu sostines pavadinima rasyti

o kas liecia tuos kurie jauciasi nuskriausti pateke i ta 15 sarasa tai manau neverta labai jau ardytis paprasciausiai del techniniu kliuciu negalima buvo visiems projektas iskarto sukurti apklausos, cia tegu administratoriai sprendzia sita klausima ...
    ir siaip kiekvienam savo darbas graziausias ir -iausias

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė vytauc
      Nevaryk Dievo į medį. Nedaugeliui forumų taip su adminais pasisekė kaip miestai.net
      Butent ...

Parašė jozikas
      tu ka lenkas , jeigu ne tai gal malonetum lietuviskai musu sostines pavadinima rasyti
      ... ...

Comment

AS TAI SHOKE, NES ESMEJ TAI UZ TOKI NIEKALA, kaip 7 ar 10 BALSUOJANT GALIM NUSIVAZIUOT IKI 1995 METU, DAR BELIEKA PLASTIKINEM DAILYLENTEM APKALT IR VISKAS GRAZU TADA ar jus turit sazines balsuodami, ar jus matet konteksta su gretimybem, manau, kad vyrukai ir merginos suvokiat, kad sita vieta paminklui sau projektuot tikrai ne pati geriausia. Ar jus tarkim suvokiat Lietuvos viesbucio vieta sitam kontekste?

Comment

Parašė Petras
          AS TAI SHOKE, NES ESMEJ TAI UZ TOKI NIEKALA, kaip 7 ar 10 BALSUOJANT GALIM NUSIVAZIUOT IKI 1995 METU, DAR BELIEKA PLASTIKINEM DAILYLENTEM APKALT IR VISKAS GRAZU TADA ar jus turit sazines balsuodami, ar jus matet konteksta su gretimybem, manau, kad vyrukai ir merginos suvokiat, kad sita vieta paminklui sau projektuot tikrai ne pati geriausia. Ar jus tarkim suvokiat Lietuvos viesbucio vieta sitam kontekste?
          Jie nesupranta, garbe zodis, nesupranta ...

Comment

Koroche kay pilkosios bezdzhiones uzh skrupulingai (nieko-chia-bloga) ishlaizhyta maketa buchiuoja kiaushinius stereo antenoms numeriu 7, nieko nuostabaus kaip ir wakarykshte prunskienes zayawa... Gal bukime iki galo "euro-orus", ir atviri patys sau, ir meginam stumti Rutuli i eteri, ko chia maivomes, "tik budami paprasti, labiau patiksim sau ir savo kaimynui". Nu bet gal... dubajus...

Comment

Visi pasipiktine vertinimais del nr 7 gal pasakysite kurie darbai jusu kad galetume visi uz juos balsuot tada nebusime tokie pilkosios bezdzhiones

P.S: atrodo kad diskusija linksta i delfi.lt kulturos lygi ...

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

imo, cia susirinko visi selmiai architektai dare maketelius Hansa pastatui, ir labai isizeide del musu kritikos - nervuojasi.

Prie ruso man buvo geriau

Comment

"Teisybe akis bado"

Comment

Parašė jozikas
                    "Teisybe akis bado"
                    ... delfi.lt ...

Comment

Parašė jozikas
                      "Teisybe akis bado"
                      Man irgi taip atrodo- pasipylė matai architektūros kritikų nuomonės. Teisingiau ne nuomonės, o tuščias burnojimas niekas kol kas argumentuotai nepasakė ko jiems tas 7 taip nepatiko ir kuo jis toks "atgyvena".
                      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Keista.. labai jau daug naujokų šitoje diskusijoje..

BTW visi, kurie tik kritikuoja, gal galit pasakyti, kuris jums labiausiai patinka?

Comment

@geex

manau is jiems labiausiai ju paciu darbai prie sirdies..

Comment

tikra tiesa kad kalbos pasidare is tuscio i kiaura
                            atrodo kad tik keliems zmones ce ir patinka sedeti i jau kai nebeturi ka parasyti lauzia nesamones is oro...
                            tokiems komentarams kaip PETRAS, kodel nr 7 ir 10 yra niekalas? bent pasiziurek ir isigilink i siuos darbus
                            siuo atveju man patinka 7 paprasta bet ir besikeicianti forma, jis neatsibos po 10-15 ar daugiau metu, tuo tarpu lauzyti dalykai yra mados suksniai ir ateities vizijoj gali tureti minusu. tuo labiau paskaicius aiskinamji rasta idomi pasidare jo pati struktura, kiek supratau pats pastatas yra laisvo planavimo ir nesuvarzytas kolonu tinklais (man tai didelis pliusas), ir jei butu pazeistas kevalas kitos kontrukcijos perima apkrovas ir pastatas islieka nesugriuves, tai taip iseina kad jam nebaisus teroristu ispuoliai man patinka

Comment

Didzhiausia beda visame reikale - pilkosios bezdzhiones

Comment

Comment

teroristai nebesitaikys i laisvojo planavimo pastatus

Comment

@geex

savo nuomone jau issakiau:

nr. 5
                                    nr. 8
                                    nr. 12

tai geriausi darbai, mano manymu, bet ir jie, toli grazu, ne iki galo issprendzia erdves uzdavinius upes kranto ir jau susiklosciusio uzstatymo kontekste.

Comment

jozikai

Comment

o zinot kas idomiausia apie numeri 7??... jei jau taip apie ji visi kalba...

kalbejau vienu metu su sito sedevro autoriumi ir jis papasakojo kad konstruktyviai tas "LT agurkas" nestovi... sake kad tikrino konstrukcijas su STAAD'u ir paaiskejo kad si konstrukcija nera imanoma... vienu zodziu sitas darbelis gavosi tik akims paganyt... (aisku nesakau kad negalima butu tokios "SMULKIOS" problemeles kaip nors issprest...)

tai va taip vat...
                                        o visgi vis dar yra ka pasaulyje pamatyt...

Comment

jo majo, paaiskink, kaip tas nescias agurkas nr7 negaletu stoveti? pilna tokiu pastatu pasaulyje..

Comment

Working...
                                          X