Parašė markoooo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„Hansabanko“ administracinis pastatas. Viešoji nuomonė
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė filthykur grakstumas? man jis kazkoks nescias is sono..
o del rytietiskumo tai visai nesutinku kaskaip neatrodo man jis rytietiskai
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė filthy3. bet kokiu atveju, kad ir kaip atrodytu renderiuose (nupiest viska galima) stiklas irgi formuoja turi.. taip kad toks atvirai 'kiauras' realybej jis nebutu
Comment
-
del moteru tai neabejoju, bet 'nescias' pastatas nera grakstus.
o ir is priekio (jei ziurint nuo neries ar konst. pr. puses - is sono) jis irgi yra gana platus santykyje su savo auksciu - tai irgi toli grazu ne grakstumas...
o azijietiskas tai turiu omeny tai kad europos ir us auksciausio lygio architektai tokiu dalyku nedaro, o ir rytu europos aukstesnio nei vidutinio lygio architektai tokiu formu baigia atsisakyt. tokio pastato negalima lygint su fosterio swiss re ar nouvelio agbar tower isieskotais siluetais ir fasadiniais sprendimais.. rytietiskas tai reiskia kad tokios kokybes arch sprendimu daznai dar galima sutikt arabu salyse, azijoj, rusyne..
o du ragiukai tai kelia abejoniu nedelto kad kazka kopijuoja..
Comment
-
Parašė filthyo du ragiukai tai kelia abejoniu nedelto kad kazka kopijuoja..
man tie ragiukai pagrindinis pastato grozis aisq as ta pastata vertinu kaip visiskas profanas ir neismanelis pasikliaudamas tik savo grozio samprata
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EddTai, kad kiek as supratau, tas stiklas yra tik is vienos puses, o is kitos jis yra kiauras, be jokio stiklo. Bent renderinge taip atrodo.
o del 7 darbo... jei neklystu ji padare sis veikejas: http://www.valevicius.com/komerciniai.html
kaip galima pastebet ir kiti jo darbai naftalinu dvelkia..
Comment
-
Tai tuo atveju, jei butu is abieju pusiu tokio dydzio stiklines plokstumos jas vejas irgi turetu nupusti. O siaip man jis pradeda atrodyti pernelyg brangus, ar Hansabankas nores isleisti tiek daug $? Turbut visgi kazka kitka rinksis.
Edit: Beje, gal zinoma kada bus paskelbti konkurso nugaletojai?
Comment
-
man 7 nepatinka, bet kas liecia rytus ,tai dubajuj ir arabu emiratuose apstu ispudingu statiniu.( nu kad ir pvz "burs el arab" (nzn ar pav tixl. toks) viesbutis).. arabu salims galima pavydet arch kokybes ir ten tam tikrai negailima pinigu.. ir lyginti ta arch
su rusyno tas pats kas lyginti ambrasa su fosteriu ar nouveliu..
Comment
-
12 turi laimeti jis geriausiai atliktas ir pateiktas nors sutinku su daugeliu isreiksta nuomuone, kad kiek per stambus jis siai vietai. kalusimas kaip isirikiuos 2-3 vieta, zianant kas yra vertinimo komisijoje galimatiketis visokiu kurjozu, nenustebsiu jei praslis koks nors socializmas arba ne duok dieve visu pamegtas nescias velnias 7nr
Comment
-
Parašė EddTai tuo atveju, jei butu is abieju pusiu tokio dydzio stiklines plokstumos jas vejas irgi turetu nupusti. O siaip man jis pradeda atrodyti pernelyg brangus, ar Hansabankas nores isleisti tiek daug $? Turbut visgi kazka kitka rinksis.
Edit: Beje, gal zinoma kada bus paskelbti konkurso nugaletojai?
Comment
-
Parašė EddBeje, gal zinoma kada bus paskelbti konkurso nugaletojai?
priedo - vienas is komisijos nariu (L. Naujokaitis) Kanuose "mipim 2005" ar kaip ten ji... sedi...
taip kad rodos dar iki savaites pabaigos gali tekti palaukti...
tokios mano zinios apie tai... gal kas tiksliau zino?.. paciam butu idomu...o visgi vis dar yra ka pasaulyje pamatyt...
Comment
-
Parašė tntman 7 nepatinka, bet kas liecia rytus ,tai dubajuj ir arabu emiratuose apstu ispudingu statiniu.( nu kad ir pvz "burs el arab" (nzn ar pav tixl. toks) viesbutis).. arabu salims galima pavydet arch kokybes ir ten tam tikrai negailima pinigu.. ir lyginti ta arch
su rusyno tas pats kas lyginti ambrasa su fosteriu ar nouveliu..
Comment
-
Parašė filthyneatspindi europos siandienos architekturos tendenciju.
P.S : TAI KURIS DARBAS JUSISKIS ????
Comment
-
lietuvos ryte (sendieniame) priede "bustas" raso kad salygas buvo pasieme ir vokieciai ir estai bet ar dalyvauja neraso (blaziunas l.rytui neisdave )
beja is to pacio saltinio suzinojau kelete recenzentu pavardziu:
kisielius, nasvytis ir dar du kazkokie X'saio visgi vis dar yra ka pasaulyje pamatyt...
Comment
Comment