jei blogai kad "vejelis perpucia kiaurai" o gerai dominuot tai tada pvz naujasis akropolio pastatas bus l teisingas - niekas jo neperpus - dominuos kaip dicius sako "ant viso
miesto!"
Ei, filthy, ar ne per daug pasitiki savo skoniu, kad uz dali darbu net balsuoti nesuteiki teises. Gal geriau palik tik dvi vietas: 1-savo, 2-visus kitus darbus???
Supranti???
Kaip man balsuoti uz darba, kuris tamstos nuomine nieko vertas???
jei blogai kad "vejelis perpucia kiaurai" o gerai dominuot tai tada pvz naujasis akropolio pastatas bus l teisingas - niekas jo neperpus - dominuos kaip dicius sako "ant viso
miesto!"
ka as zinau man patiko 7 ir 12. .. bet balsavau uz 7... O tai lietuvos architektu sajunga koki projekteli pateike? kas man cia gali pasakyt? Kuom jie siulo grazinti Vilniu? a?
7-as pats bloagiausias projektas. Visiskai jokios fantazijos.
Na as balsuociau uz #8, rutuli, ar ir gal #5. 12-as labai jau didelis ir nelabai suprantama forma, bent jau ka galim matyt is tos nuotraukos...
ei, filthy, sorry kad uzsipuoliau. paprasciausiai gaila, kad man patinka tas kamuolys, ar pusle, ar kaip ten ta daikta pavadinti, dar ir vibratorius savotiskas, bet negaliu tai isreikst i tik anonimiskai t.y. uz visus kitus ar pan.. karocia..
aidz, cia tau isaiskinimas: architektu sajunga nieko nesiulo ir nieko nerenka (taip tipo turetu buti...), o atlieka konkurso organizatoriaus vaidmeni - sudaro salygas, siulo recenzentus etc.
Comment