Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„Hansabanko“ administracinis pastatas. Viešoji nuomonė

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Meier
    Hmmm, apžiūrėjęs visus maketus „in real“ pasilieku prie #7. Visai jis ne nėščias, kaip kai kas sakė, be to ne patys prasčiausi techniniai sprendimai, pvz. automobilių parkinge liftas automobiliams.
    JAU NESCIAS MEJERIS

Comment

Na tas 7 variantas - is toli atrodys eilinis staciakapis siluetas. Forma bus labai panasi i "Europa tower" ir i ta naujai dygstanti Savanoriu pr. pradžioje. O dėl apatinės dalies, tai nedaug kam teks stebėti iš lektuvo.
      Manyčiau dabar toks laikas, kei reikia susirūpinti bendru miesto vaizdu, siluetu.
      Nors šis variantas tikrai NĖRA blogiausias

Comment

Nugi o ash labai jau neapsisprendzhiau kury varianta rinktis, peleko darbas ishties yspudingas, tachiau nemanau, kad jis turetu didely inasha y musu "skyline" Del to savo balsa atidaviau nr7am, nors 8as irgi neblogas, tachiau man labiau patinka apvalesnes, ne kampuotos formors.

Comment

Siūlau pagalvoti, kaip dešinys krantas atrodys po 5 ar 10 metų. Tada visa krantinė užsigrūs, o šiandieniniai "renderiai" ir tėra tik šiandieniniai.

Comment

laba diena,
            man tai labai patinka darbas nr.4
            kai pamaciau vizulka tai is karto gera pasidare...
            man jis mielas ir gerai susirisa su krantine ir revoliucijos muziejumi.
            na negi jus nematote ir taip nemanote?

Numeris 4

Comment

Sitoje vietoje prie neries as nemanau kad sitas "fortas" labai tiktu bet kur nors labiau i gyluma Snipiskiu visai isipaisytu ...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Comment

primerkus akį ir ignoruojant gėlėtąjį kilimą darbai parodo save ir kalba apie lietuvos architektūriniuose konkursuose pristatomų projektų plikbambiškumą. Provincijos architekto mąstymas vargu ar skiriasi nuo jo skrandžio veiklos. alkis DARYTI netenkina estetų laukiančių išgirsti kalbant jiems suprantama kalba.
                  'comme de garsons kvepalų NUMERIS 3 buteliuko' autoriai panašu kad kažką įdomaus galėtų pasiūlyti. bent jau garantuotų fantastišką kvapą trikampėje aikštėje. numeris 3.

Comment

Manau nr 16 realus. Daug darbu atrodytu kaip svetimkuniai, nors fantazijos ir prakaito ideta nemazai...

Comment

tiesiog nuomonė

Sveiki,
                      o man patinka darbas Nr.13.
                      be didelės kritikos (kaip ne kurie) ar liaupsų, tiesiog ne kosminis, o realus projektas,
                      tai mano nuomonė ir tiek, kurią, tikiuosi , galima išreikšti tarp "žinovų".
                      Thanks for attention.

Comment

man patinka 10 ir 15

Comment

bent jau musu apklausos duomenimis, aiskus lyderis yra #7

Comment

Parašė John
                            Ar jau yra kokios info apie laimetojus? Ar tikrai siandien bus priimtas sprendimas?
                            gavau mail'ą iš Hansabanko, kuriame rašoma:
                            Tinkamą projektą
                            planuojama išrinkti iki kovo pabaigos...
                            apie tai iš karto bus paskelbta hansa.lt tinklapyje
                            Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Siandien kovo 22d., vadinasi siandien spres ir turbut suzinosim konkurso nugaletojus. Bet kaip supratau hansabankas dar po to tures galimybe pasirinkti is pirmaujanciu kuri jie statys. Gal kas galetu placiau paaiskinti kaip pasirenkamas projektas, kuris buna igyvendinamas? Is pirmu triju konkursa laimejusiu galima rinktis ar kaip?

Comment

sveiki,
                                laimejus konkursa su pirmaisiais trimis nugaletojais bus vedamos derybos, bus ziurima i daug aspektu zinoma kaina terminai ir t.t. po to su derybas laimejusia grupe bus tesiamas darbas toliau t.y. bus tobulinamas projektas, nes uzsakovai dazniausiai turi pageidavimu ir pasiulymu, kuriuos zinoma stengiamasi igyvendinti.

P.S. is klausymu ir pasisakymu matyti, kad dauguma dalyvaujanciu diskusijose yra zalias jaunimelis, na bet smagu kad domites tik susilaikykit nuo tokiu kategorisku ir kartais absurdisku pasisakymu. cia as labai nuosirdziai aciu uz demesi

Comment

dar noreciau pridurti, kad apklausa yra nesazininga is principo nes ne visi darbai turi numeriukus, o kas cia toks gudrus, kad gali spresti kam duoti numeriuka o kam ne ? kad ir pats blogiausias darba vistiek turi but lygybe juk cia konkursas o ne rinkimai is kazkokio "elitinio" burelio projektu. aciu

Comment

Parašė tata
                                    dar noreciau pridurti, kad apklausa yra nesazininga is principo nes ne visi darbai turi numeriukus, o kas cia toks gudrus, kad gali spresti kam duoti numeriuka o kam ne ? kad ir pats blogiausias darba vistiek turi but lygybe juk cia konkursas o ne rinkimai is kazkokio "elitinio" burelio projektu. aciu
                                    Pries kritikuodamas pasidomek - forume apklausose gali buti daugiausiai tik 15 pasirinkimo variantu. Del sios priezasties visi projektai negali tureti savo numeriuko. Jei nori balsuoti uz viena is paskutiniu astuoniu darbu - prabalsuok uz 15 nr. ir parasyk savo pasirinkima sioje temoje.

Comment

Šmeižtas!!!

Girdėjau skaldant gandus, kad kažkoks bachuriukas, nr.8 projekto dalyvis, padėjo originalo fotke prie plagijato...
                                      Prašau neprisiimti svetimu mano nuopelnu!!!

Comment

meksikitiskas serialas dar vienas.. Lietuva - bananu krastas..

Comment

Parašė nero
                                          Girdėjau skaldant gandus, kad kažkoks bachuriukas, nr.8 projekto dalyvis, padėjo originalo fotke prie plagijato...
                                          Prašau neprisiimti svetimu mano nuopelnu!!!
                                          Nesupratau, kas čia nutiko Kokią fotkę prie kokio plagijato?
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X