O kokia šio stulpo prasmė? Gal yra koks filosofinis pagrindimas šio "šedevro"?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus Lukiškių aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąO kokia šio stulpo prasmė? Gal yra koks filosofinis pagrindimas šio "šedevro"?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGražus darbas. Jeigu pavyktų įgyvendinti tokį, koks yra čia vaizduojamas, tai manau būtų vienas įdomesnių memorialų.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąGražus darbas. Jeigu pavyktų įgyvendinti tokį, koks yra čia vaizduojamas, tai manau būtų vienas įdomesnių memorialų.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGerai, kad (gal bent?) nebrangiai kainuos šitas lenktos skardos gabalas plius skaldyti Lietuvos laukų rieduliukai.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąGeriau nei tikėjausi. Išvaizdus, aukštas, lengvas. Tik pati aikštė taps pakankamai negyva, palyginti su tuo kas yra dabar.
O projektų buvo baisių: vaiduokliai, elektros lemputės, pupos ir pan.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Nematau gyvybingumo.
Naujai įrengus aikštę ji galimai sutrauktų dar daugiau žmonių per koncertus. Pažiūrėk kiek žmonių susirenka į Katedros aikštę. O ir ne koncertų metu ten daug žmonių yra.
Comment
-
Lettered, man atrodo, kad padribsot ant žolės Vilniuje ir taip yra labai daug vietų, net visiškai šalia - Tauro kalnas, laukai prie Baltojo tilto...
Man kažkaip tokios laukinės pievos su šalia esančių pagrindinių miesto prospektu ne ypač derinasi...
Gal aš ir neteisus, bet tvarkinga aikštė, akmuo ir patogūs modernūs suolai tinka šiai vietai labiau. Gal nepaverskime viso Vilniaus centro hipsterių chill out'o rojumi
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLettered, man atrodo, kad padribsot ant žolės Vilniuje ir taip yra labai daug vietų, net visiškai šalia - Tauro kalnas, laukai prie Baltojo tilto...
Man kažkaip tokios laukinės pievos su šalia esančių pagrindinių miesto prospektu ne ypač derinasi...
Gal aš ir neteisus, bet tvarkinga aikštė, akmuo ir patogūs modernūs suolai tinka šiai vietai labiau. Gal nepaverskime viso Vilniaus centro hipsterių chill out'o rojumi
Tuomet gal reiktų padarytų jaukų parką? Sėdėti ant suoliuko dabartinėje aikštėje tikrai smagiau nei būsimoje (jei iš vis tokia galimybė bus). Kam reikalinga tokia nyki pereinama aikštė? Dabar iškart pamačius Minską primena tokios erdvės:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...6SRUK6L_UZtz4Q
http://image.shutterstock.com/displa...-115483120.jpgPaskutinis taisė Lettered; 2013.07.15, 13:55.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąLettered, man atrodo, kad padribsot ant žolės Vilniuje ir taip yra labai daug vietų, net visiškai šalia - Tauro kalnas, laukai prie Baltojo tilto...
Dabar gi ten jokių traukos objektų nenusimato ir jų, mano nuomone, specialiai kad valdžios vyrų nuotraukų per minėjimus negadintų ir "koncertams tiktų".Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąŠiaip tai kažkada svajojau, kad ši aikštė - kone ideali vieta būsimojo metro stočiai. Panašiai kaip Kijeve priešais Majdaną Nezaležnozti.
Juolab, kad turgaus aikštę "susakralino" tiktais sovietai su Lenino stabu. O mūsų patriotai užkibo ant šio kabliuko.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTai tada jau ir požeminis prekybos centras neišvengiamas
Juolab Kernavės auto/metrotiltas kaip tik nukreiptų po aikšte, kaip tik sekančios stotelės - P.Cvirkos a. arba Reformatų skv., Pylimo skv.
Comment
-
Tai gal tuomet iš karto statykime žemėraižį po Lukiškių aikšte?
Pvz.:
https://www.google.lt/search?um=1&hl...4GQBg#imgdii=_
http://www.balsas.lt/naujiena/560171...oraizi-po-zeme
Comment
-
Parašė ratIšasfaltuokit - eisiu kramtomos gumos primėtyt. Aksfaltuotojai mle. Dar papildau - kadangi karo laivų kaip anglai neturim, anei jūrų maršalų generolų kapitonų, tai belieka vambzdeliai ir Panevėžio kelių aksfaltas beigi mero trinkelės. Chhhh tpfu.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Paminklas išties neblogas: nedidelis ir plonas – nekris į akis, neveiks slegiančiai. Užima nedaug aikštės ploto – valio, bus vietos ir kitiems dalykams. Galiausiai, nebus taip sunku kada nors jį demontuoti (pvz. kai jis kada per kokį uraganą su trenksmu nudribs).
O svarbiausia – nemaža aikštės dalis lieka joje kokiai pievelei su suoliukais įrengti. Beveik neabejoju, kad nemaža dalis miestiečių nebus patenkinti tokia pertvarka, kai iš jų atimama dar viena viešoji erdvė.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė Rembo3 Rodyti pranešimądar viena tragedija
Todėl manau, kad kuo variantas neutralesnis, tuo jis geresnis. Gal po dar kokių 20 metų jau bus aiškiau, ko mes iš šitos vietos norime, bet ne dabar. Dabar turim, ką turim.Lietuva visiems.
Comment
Comment