Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Vilniaus Lukiškių aikštės rekonstrukcija
Collapse
X
-
Mane labiausiai užknisa tas faktas, kad čia yra dar vienas žingsnis, kaip mes atiduodame savo herbą baltarusiams. Aš nežinau kaip jums, bet man ta idėja, kad svetima šalis mūsų simbolį įamžina labiau, negu mes patys, yra smarkiai purtanti. O dabar turėsim skoningą kalvutę. Valio. Sėkmės bandant kiekvienam žmogui atskirai aiškinti, kad čia gi apie partizanus viskas. Nugisveikinu, draugai lietuviai, padarysim vėl mianą.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąAčiū dievui, kurio nėra <...>
Komisijos balsai už nugalėtoją: 10; už Vytį: 4.
Jei kas rasit info, pasidalinkit, už ką balsavo kiti 2 nariai.
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Per kur antausis jei vytis surinko keletu balsų daugiau už kalvą? Kaip aiškiai visuomenė balsavo už kalvą nubalsuodama lygiai taip pat aiškiai (ir dar truputi aiškiau) už vytį?
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąMane labiausiai užknisa tas faktas, kad čia yra dar vienas žingsnis, kaip mes atiduodame savo herbą baltarusiams. Aš nežinau kaip jums, bet man ta idėja, kad svetima šalis mūsų simbolį įamžina labiau, negu mes patys, yra smarkiai purtanti. O dabar turėsim skoningą kalvutę. Valio. Sėkmės bandant kiekvienam žmogui atskirai aiškinti, kad čia gi apie partizanus viskas. Nugisveikinu, draugai lietuviai, padarysim vėl mianą.Paskutinis taisė Lettered; 2017.11.27, 13:41.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Per ten, kad geras, bet niekam nežinomas ir nereklamuotas projektas surinko beveik tiek pat balsų už per visas medijas reklamuotą, apkalbėti projektą, dėl kurio net maketas stovėjo aikštėje ir vyko vieši palaikimo mitingai.
Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Parašė geriantis Rodyti pranešimąTai čia kas pasireiškė? Vėl įprastas balsavimas prieš kažką? Kas čia pasistengė? Suklastojo balsavimą? Šiaip laimėtoju paskelbtas projektas, kuris tikrai nėra kažkas tokio "ach".
Comment
-
Per ten, kad geras, bet niekam nežinomas ir nereklamuotas projektas surinko beveik tiek pat balsų už per visas medijas reklamuotą, apkalbėti projektą, dėl kurio net maketas stovėjo aikštėje ir vyko vieši palaikimo mitingai.
Be to, vyčio variantas tikrai nebuvo kažkas wow. Iš vyčio idėjos buvo galima išspausti daug daugiau. Ir bus galima - pvz ant kalvos pastatyti
Comment
-
Bet vis tiek labiau ach už kitus projektas ir architektūriškai/urbanistiškiai žymiai modernesnis ir įdomesnis. Čia kaip tik nebuvo jokio balsavimo prieš, niekas vyčio ne nemėgsta, žmonės ir komisija tiesiog balsavo už tai, kas patiko labiausiai.
- 1 patinka
Comment
-
Žodžiu antras vamzdis. Anas irgi modernus ir įdomus Ir šiokią tokią prasmę ilgainiui įgavo. Nors ir turbūt visiškai ne tokią, kokią turėjo omeny autorius. Abejoju ar norėjo pastatyti paminklą VEKS ir kitiems pinigų plovimo projektams. Įdomu šitas paminklas po 10 metų kokią prasmę įgaus.
Comment
-
Vamzdį iš pradžių irgi visi keikė, bet dabar jau patina, tapo vienu Vilniaus simbolių ir įdomesnių mažosios architektūros objektų per visą nepriklausomybės laikotarpį.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Bet ar šitas dalykas bus toks šokiruojantis, išskirtinis? Man ta siena tiesiog nuobodi ir nyki, neįsivaizduoju, kaip ir kodėl ji galėtų tapti simboliu. Ji gali tapti nebent mūsų bijojimo savo praeities ir bijojimo išsiskirti simboliu. To buko lietuviško drovumo ir santūrumo simboliu.
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimą
Bet ar šitas dalykas bus toks šokiruojantis, išskirtinis? Man ta siena tiesiog nuobodi ir nyki, neįsivaizduoju, kaip ir kodėl ji galėtų tapti simboliu. Ji gali tapti nebent mūsų bijojimo savo praeities ir bijojimo išsiskirti simboliu. To buko lietuviško drovumo ir santūrumo simboliu.
- 2 patinka
Comment
-
Gal kaip tik reikia išlipti iš to lietuviško buko ir provincialaus simbolių ir didybės vaikymosi.
Comment
-
Provincialumas yra norėjimas neišskirti, neatsilikti nuo laiko, "būti kaip žmonės" ir vajėzusmarijakaskąpagalvos.
Comment
-
Mano palinkėjimas, neimti taip giliai į širdį. Gyvenimas tęsiasi ir yra žymiai aktualesnių klausimų. Konkursas vėlavo, todėl ir rezultatas yra toks koks yra. Bet čia yra valstybinio sektoriaus administraciniai niuansai. Vienintelis dalykas, kuo tikrai džiaugiuosi, kad laimėjo ne arklys.
- 2 patinka
Comment
Comment