Gerbiamasai, jau net pasimečiau, kodėl čia mane bandote kažkaip užkabinti, pašiepti, ar dar kokių provincialu (blogąja prasme) išvadinti dėl to, kad man nepatinka modern art, o esu klasikos šalininkas. Ir baikite tu'jintis, mes ne delfi komentaruose. Aš pateikiau savo argumentus, bet jeigu jūs jie neįtikina, tai dar nesuteikia pagrindo jums tai traktuoti, kaip "be jokių argumentų" mano argumentus. Tik ne žinau apie kuriuos šnekate. Ar tuos, kad parlamentarizmas vienlaikis dalykas LDK "Vyčio" simboliui, ar man dar reikės cituoti gerbiamus Liubavskį, Petrauską ir kitus Seimo genezę nagrinėjusius istorikus. Bet, atleiskite, galiu užtrukti, darbai gausūs ir jų daug. Bet tai ne šio klausimo rėmai.
Reikia čia nešališko teisėjo (sic!), kuris išspręstų mūsų ginčą, pagrindu: a) ar kas nors iš mūsų pateikė argumentus; b) ar apie skonį menui galime argumentuotai diskutuoti, jeigu diskusija turi tik vieną kryptį - kas geriau: juodas ar baltas šokoladas.
Tinka?
Reikia čia nešališko teisėjo (sic!), kuris išspręstų mūsų ginčą, pagrindu: a) ar kas nors iš mūsų pateikė argumentus; b) ar apie skonį menui galime argumentuotai diskutuoti, jeigu diskusija turi tik vieną kryptį - kas geriau: juodas ar baltas šokoladas.
Tinka?
Comment