Manau juosva arba melyna spalva daug subtiliau butu atrodziusi. Vilniuj netinka tokios issisokancios spalvu gamos mano manymu. Majovkai :d
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žirmūnai - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžoj Faulana planuoja statyti štai tokį daugiafunkcinį kompleksą , kuriame bus gyvenamosios, prekybinės ir administracinės paskirties patalpos.
Įdomu tik, kurioj tiksliai vietoj jį statys - ar toj pusėj prie Impulso ar toj, kur Baltijos Ąžuolas norėjo butinius namus statyt..? Aš gyvenu prie Mcdonaldo 16-aukštyje su raudonom dėmėm tai man ar toj ar kitoj pusėj pastatytas užstos vaizdą baisu..apstatyts iš visų pusių..
Comment
-
Parašė meduoliukas Rodyti pranešimą
Įdomu tik, kurioj tiksliai vietoj jį statys - ar toj pusėj prie Impulso ar toj, kur Baltijos Ąžuolas norėjo butinius namus statyt..? Aš gyvenu prie Mcdonaldo 16-aukštyje su raudonom dėmėm tai man ar toj ar kitoj pusėj pastatytas užstos vaizdą baisu..apstatyts iš visų pusių..
manau gyvenant mieste tenka taikytis su objektais pirešais langus, pvz: pas kaikuriuos draugus, gyvenančius senamiestyje, kartais net dangaus pro langa nesimato.
Comment
-
Parašė meduoliukas Rodyti pranešimą
Reikia nepamiršti, kad dar šalia sankryžos turėtų išdygti ir šis
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąDeep'o ir _MZ_ įdėtos vizualizacijos yra to pačio projekto tik du skirtingi variantai?
Comment
-
-
Parašė NoBoDyX Rodyti pranešimą/\Man irgi taip pasirodė, tačiau čia tas pats projektas. Ant vienos iš vizualizaciju aiškiai matosi: "Infinity".---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
gal nesupykit, jei įmesiu visus sumažintus:
(c) http://www.faulana.lt/lt/
įdomu kokia architektų kontora tai projektuoja. atrodytų projektai ir dideli, ir gan nestandartiniai, bet vaizdinė informacija nelabai kokybiška. ar tik nebus eilinės paišalionės, po kuriu vistiek atsiranda racionali dėžutė. kaip gavosi ir su statomu trikampiu biurų pastatų priešais. tiesa, nesakau kad jis nekokybiškas. apskritai, abejoju ar tokioj vietoj užsakovai ryžtųsi investuot į kažką nestandartiško.
Comment
Comment