Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žirmūnai - projektai ir statybų eiga

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Del sesiolikaaukscio kareviu gatvej, pro ta vieta pravaziuoja vos ne kasdien, ir man tas statinys jokiu simpatiju nekele, gal del baisaus vienintelio renderio, susidare negatyvi isankstine nuomone...
    ir dabar, vienareiksmiskai galiu teikti, kad Manto nuotraukose jis atrodo graziau nei yra is tikruju, bent jau man.bet kokiu atveju reik laukt rudens, kai visiskai baigs si projekta.

prie to pacio, cia pries metus buvo toks projektelis, buvo rasyta sostinej, renderiai metesi,(keliu aukstu idomaus projekto adminstracinis) net iskaba buvo, kitoj pusej sesliokaukscio(ne toj kur sporto klubas), bet ta didziule iskaba tyliai dingo.gal kas turit kokiu ziniu kodel?
    Paskutinis taisė Uspaspsichas; 2006.06.29, 23:13.

Comment

/\ Jei neklystu, kažkuri iš "puikiųjų" bendruomenių ten dėl jo pasidarbavo...

Comment

Niekas dar nenutilo http://www.realtus.lt/lt.php/titulin...nformacija/258
        Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!

Comment

Priešais Andovos 16aukštį kitoje gatvės pusėje jau aptverta tvora. Kaži kas turėtų iškilti?

Comment

Gal tai seniai žadėtas verslo centras? Kažkur lyg ir buvo įmesta vizualizacija...

Comment

Parašė Darius_
              Gal tai seniai žadėtas verslo centras? Kažkur lyg ir buvo įmesta vizualizacija...
              33-iame šios temos poste .

Comment

www.realtus.lt atnaujinti šio projekto vaizdiniai. Atrodo pakankamai neprastai (ypač palyginus su ankstesnėmis versijomis).

Mano galerija Flickr'yje

Comment

sąžiningai tariant nelabai įsivaizdavau, kad toje vietoje namas telpa. ir dar su dviem stovėjimo aikštelėm.

Comment

Man atrodo jis ten nelabai ir telpa, todel ir kilo gyventoju pasipriesinimas, turbut bus labai arti daugiabucio.

Comment

Gal kas nors zino kas darbuojasi prie sito projekto statybos, kadangi labai ilgai buvo renkami statybininkai ir labai jau ju daug pasikeite.

Comment

„Realtus“ verslo centro statybvietė

Šešiolikaukščio statybos

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kas tie raudoni šašai ant šešiolikaukščio? Nejau jie ten ir liks?

Comment

žiauru ir kam kyla tokios "genialios" fasado idėjos?

Comment

Nesuprantu, kuo jums taip prastai atrodo
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                Nesuprantu, kuo jums taip prastai atrodo
                                Manau architektai prastai suderino spalvas. Tie raudoni kvadračiukai per daug ryškūs, stiklai per blankūs ir ta pilka spalva nelabai viskas kartu sudera. Jeigu būtų taip kaip renderyje pavaizduota būtų geriau.

Comment

fui, vaiku darzelis kazkoks...((

Comment

Parašė Llinass
                                    Manau architektai prastai suderino spalvas. Tie raudoni kvadračiukai per daug ryškūs, stiklai per blankūs ir ta pilka spalva nelabai viskas kartu sudera. Jeigu būtų taip kaip renderyje pavaizduota būtų geriau.
                                    Tai gal architektai kaip renderyje planavo. O vystytojas kokiu raudonu papigiai paeme

Comment

Aš jau ir seniau pastebėjau, kad Andovos statomi namai atrodo prastokai: diaugiabučiai Šiaurės miestelyje, 10-aukštis šalia Ukmergės g. dabar dar šitas..
                                      Tikėkimės kompleksas Laisvės pr. bus labiau pavykęs.

Comment

Nezinau, ar cia mano skonis labai jau kitoks, bet man tie oranziniai akcenteliai visai nebaisiai atrodo Netgi pagyvina vaizda is tos visos pilkos mases. O PVZ Europai, tai jie kazkaip nelabai tinka, arba bent jau sidarbro spalvos butu labiau tike.

Comment

Šiandien tą pastatą pamačiau gyvai. Mano supratimu su tais raudonais apdailos elementais jis atrodo geriau, nei būtų atrodęs be jų
                                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Working...
                                          X