Na reiškia pagaliau visgi ta namą bandys statyti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žirmūnai - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
dabar susimąsčiau bvau Vilniuj maždaug gegužės vidury ir nežinau ar tikrai čia tas pastatas apie kurį galvoju... Na pagal formą ir aplinką lyg ir tas, bet negi jį per nepilną mėnesį tiek "aprengė" nes kaip buvau tai dar buvo tik karkasasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Del sesiolikaaukscio kareviu gatvej, pro ta vieta pravaziuoja vos ne kasdien, ir man tas statinys jokiu simpatiju nekele, gal del baisaus vienintelio renderio, susidare negatyvi isankstine nuomone...
ir dabar, vienareiksmiskai galiu teikti, kad Manto nuotraukose jis atrodo graziau nei yra is tikruju, bent jau man.bet kokiu atveju reik laukt rudens, kai visiskai baigs si projekta.
prie to pacio, cia pries metus buvo toks projektelis, buvo rasyta sostinej, renderiai metesi,(keliu aukstu idomaus projekto adminstracinis) net iskaba buvo, kitoj pusej sesliokaukscio(ne toj kur sporto klubas), bet ta didziule iskaba tyliai dingo.gal kas turit kokiu ziniu kodel?Paskutinis taisė Uspaspsichas; 2006.06.29, 23:13.
Comment
-
Niekas dar nenutilo http://www.realtus.lt/lt.php/titulin...nformacija/258Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
Comment