Galėtų Lietuvos institucijos su Teismų rūmais ir S+S+S duoti pradžią įspūdingai architektūrai Lietuvoje. Tik aišku viskas dar priklauso nuo medžiagų, bet abu projektai nuostabūs.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žirmūnai - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Mano vote uz: 1) Simtas-simtas . 2) Moneta man atvirai snekant labai primena Briuselio parlamenta ir " V" dar visai nieko.Del Monetos ,tai nesu isitikines ar labai jau jis geras.Ir btw tokiam projektui kaip Simtas-simtas galejo parinkti vieta ir salia Konstitucijos prospekto butu super.Paskutinis taisė Edis; 2019.05.10, 13:24.
Comment
-
Citify Facebook'e daugiausiai reakcijų sulaukė Moneta, antroje vietoje Šimtas=Šimtas, po to S+S+S.
https://www.facebook.com/citify.eu/p...91554220890060
Reik pasakyt, kad Moneta tikrai labiausiai atrodo "bankiškai". Kita vertus nėra super originalus.
Comment
-
Moneta pataikė labai gerai su concept'u, man irgi labai patinka, tik jo aukštybinė dalis labai siaura, trūksta masyvumo, žiūrint iš kai kurių pusių atrodys per "lengvai". Viską įvertinus turbūt balsuočiau už SSS. Cube tai atrodo kaip ne toks išvaizdus SSS brolis. Nemanau, kad Šimtas tiktų tai vietai, pats savaime gražus, bet reikėtų daugiau tokio aukščio stiklinio fasado pastatų aplink. Dar V nusipelno paminėjimo, tikrai tiktų tai vietai, puikiai ir skirtingai atrodo iš visų pusių. Apskritai, reikia pagirt LB, kad rengiamas konkursas, o ir gerų darbų pateikta nemažai.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė R.D. Rodyti pranešimąBet pagal "made in vilnius" apklausą pirmauja "Moneta". Gal pats simbolis "monetos" svarbesnis negu pati architektūra?
Comment
Comment