Piguva. Nieko, žmonėms patinka tokie namai Reikia, kad jau mokykloje būtų ugdoma gero skonio. Tada ir nebūtų paklausos tokių namų. Dažnas žmogus negali atskirti kur yra kokybiškas namas su šlaitiniu stogų (pvz. yra tūkstančiai).
Tame kvartale dar ne tokių "šedevrų" esama
Tikiuosi bent spalvos bus geresnės.
Na, visvien tai mažesnė blogybė nei chaotiška plėtra į užmiestį.
taip, bet tokie reiškiniai kerta kelią galimai rajonų renovacijai. Kaip ir daroma kažkas užstatytose teritorijose, jos intensyvinamos, bet ne taip kaip reikia. aš čia urbanistine prasme, apie architektūrą čia išvis nėra kalbos
o, kažkas nematyto, dėkui music kad radęs pasidalinai.
Kaip suprantu čia optimistinė vizija detaliajam planui.
Visgi projektas architektūra nedžiugina, žemutinė pagrindinė gatvelė su kiauru parkingo fasadu labai panaši į kažkokį ūkinį kvartalo skersgatvį. Taip pat sarkastiškai atrodo Neries pakrantės kemsynai, tarp gatvelės ir upės. Bet čia nuo vystytojų ir projektuotojų nepriklauso, juk prie upės Vilniuje su civilizacija artintis griežtai draudžiama
Nu man tai visai nieko, netgi labai patinka. Kai plaukiau kartą Nerimi, tai buvau pagalvojęs, kad gamta graži, tačiau norint gaivinti laivybą reikėtų ir kažko daugiau, nei gamtos. Žinoma, stebuklų nepristatysi, tačiau šitie manau visai gražiai įsilieja.
Comment