Ėėėėė, kur dabar aš apsipirkinėsiu? Man iki "Minsko" reikėdavo tik kiemą pereit
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žirmūnai - projektai ir statybų eiga
Collapse
X
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas čia per temos pavadinimas?
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąTiesa. Geriau būtų pervadinti į "Projektai Žirmūnuose"
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagal temos pavadinimą galima suprasti, kad po rekonstrukcijos Iki Minskas persivadins į ,,Žirmūnus''?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąĖėėėė, kur dabar aš apsipirkinėsiu? Man iki "Minsko" reikėdavo tik kiemą pereit
Šiaip jau greit turbūt naują "Maximą" atidarys.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKas čia per temos pavadinimas?
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimąIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąKai kuriem žmonėm tikrai reikėtu pasidomėti Anglų kalba prieš kurdamiem savo kompanijos pavadinimą, ypač šitai
http://www.asa.lt/lt/show_company.ph...ompanyID=30286
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąKai kuriem žmonėm tikrai reikėtu pasidomėti Anglų kalba prieš kurdamiem savo kompanijos pavadinimą, ypač šitai
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąAš kažkodėl nesuprantu kas negerai su "Ortas".
Aš irgi nesupratau kol nepamačiau reklamos AB ORTAS
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąKol neįsigilini- nieko
Aš irgi nesupratau kol nepamačiau reklamos AB ORTASPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąbūtent, tik vieta naujai statybai sakyčiau keistoka
Architektūra tik pasenusi, nors pristatoma kaip "Suprojektuotas daugiabutis gyvenamasis namas – šiuolaikiškos architektūros."
Man tokia "šiuolaikiška" architektūra primena praeito dešimtmečio pradžią.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVieta tai labai gera, net keista kad gavo ten leidimą.
Architektūra tik pasenusi, nors pristatoma kaip "Suprojektuotas daugiabutis gyvenamasis namas – šiuolaikiškos architektūros."
Atvaizdas
Man tokia "šiuolaikiška" architektūra primena praeito dešimtmečio pradžią.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąBudapešte tokių namų tolimesniuose nuo centro mikrorajonuose per paskutinius penkerius metus pristatyta tūkstančiai ir dabar statoma.
Comment
Comment