Parašė D.P
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Quadrum Business City (Konstitucijos pr. 21)
Collapse
X
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąKą ten darys savivaldybė už 100 mln. litų?Paskutinis taisė Raptor; 2013.02.20, 15:02.
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąKą ten darys savivaldybė už 100 mln. litų?
http://www.slideshare.net/VilniausSa...-neries-krante
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąkeliai, šaligatviai, apželdinimas, infrastruktūra, skvereliai etc. Planus gali rasti skaidrėse.
http://www.slideshare.net/VilniausSa...-neries-kranteShow must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNorvegai visas Šnipiškes perstatys, o savivaldybė sutvarkys infrastruktura, nes pagal skaidres tai taip supratau.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNorvegai kol kas stato tik Quadrum. Daugiau nieko, berods. Savivaldybė tuo tarpu įsipareigoja nutiesti aplinkines gatves, sutvarkyti visą infrastruktūrą. Sutvarkyti sankryžas kur reikia. Gatvių ten nusimato daug. Taip pat planuojama ir viešųjų erdvių įrengti (pvz. skate parką). Visa tai kainuoja.
Vis tik aš manau, kad ši suma skirta visų Šnipiškių rekultivavimui, tiesiog žurnalisto klaida.Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNebloga dovana PRIVAČIAM investuotojui -100 mln. litų.
Vis tik aš manau, kad ši suma skirta visų Šnipiškių rekultivavimui, tiesiog žurnalisto klaida.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNu prie ko čia investuotojas. Jis tik stato pastatą. Nesvarbu ar čia bus Maxima ar Quadrum. Gatves nutiesti planuojama jau seniai. Parengta krūva vizualizacijų, planų, pagal kuriuos ir tvarkomas rajonas. Taip, tie pinigai ir eina rajono sutvarkymui (bet t.y. tik infrastruktūrai - keliams, šaligatviams, erdvėms). Visa kita - privačių žmonių rankose.
SEB'ui irgi savivaldybė aplinką sutvarkė?Show must go von!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąNebloga dovana PRIVAČIAM investuotojui -100 mln. litų.
Vis tik aš manau, kad ši suma skirta visų Šnipiškių rekultivavimui, tiesiog žurnalisto klaida.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąTai gal ir mano PRIVATŲ kiemą savivaldybė trinkelėm išklos? 100 mln. skirti privačiam verslo centrui? Kur logika?
SEB'ui irgi savivaldybė aplinką sutvarkė?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPrie ko čia tai? 100 mln. Lt skirta aplinkinėms gatvėms. Tos gatvės ne šitam centrui skirtos, o miestui ir miestiečiams. Lvovo, Kernavės gatvė su tiltu - visa tai miestui. Prie ko čia tavo privatus kiemas?
Comment
-
Nuotrauka ne pati geriausia, bet darbai vyksta. Ir ne bet kaip, o tvarkingai kaip suplanuota ko gero. Taip sakau dėl to, kad šiandien ten reikėjo laukti man kai ko, tai kol stovėjau 10 minučių viskas atrodė organizuotai vyksta: ekskavatorius prikrauna pilna savivartį ir į jo vietą iškarto atsistoja kitas. Ir taip keitėsi gražiai ir tvarkingai kol tas 10 minučių žiopsojau šalia
Comment
-
-
Parašė ejs Rodyti pranešimąkaip ši nuotrauka man susuka vidurius ...
Comment
-
Parašė represser Rodyti pranešimąAtvaizdas
Nuotrauka ne pati geriausia, bet darbai vyksta. Ir ne bet kaip, o tvarkingai kaip suplanuota ko gero. Taip sakau dėl to, kad šiandien ten reikėjo laukti man kai ko, tai kol stovėjau 10 minučių viskas atrodė organizuotai vyksta: ekskavatorius prikrauna pilna savivartį ir į jo vietą iškarto atsistoja kitas. Ir taip keitėsi gražiai ir tvarkingai kol tas 10 minučių žiopsojau šaliaLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąBet tai tas jausmas, gera Pagaliau kažką stato
Comment
-
Parašė ejs Rodyti pranešimąbet grąžtas galėtų dar kokią savaitę nejudėti iš savo vietos.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąNemanau, kadangi tokio grąžto nuoma ne centus kainuoja, o laikyti vėjais jį neekonomiška. Duobė, kaip matosi iš represser nuotraukos, dygsta kaip ant mielių ir pamatams duobes pradės gręžti jau greit.
Comment
-
Parašė ejs Rodyti pranešimąkaip ši nuotrauka man susuka vidurius ...
Comment
Comment