O, kad ir Kaune taip Britaniką su Respubliką suvalgytų greit sukas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Quadrum Business City (Konstitucijos pr. 21)
Collapse
X
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąsenokai forume nebuvo tokio entuziazmo ir vieningo polėkio; stačiai vieni su kitais lenktyniauja. viskas suprantama - ženklinės laužynės būta
Kai nugrius paskutinis betono gabalas siūlau paskelbt nacionalinę šventę ir nedarbo dieną.
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąsenokai forume nebuvo tokio entuziazmo ir vieningo polėkio; stačiai vieni su kitais lenktyniauja. viskas suprantama - ženklinės laužynės būta
" - Džiaugiasi mano širdis...- sako viena močiutė. "
" - Anūkas....? - paklausia kita. "
" - Ne, ne, ne, su juo viskas gerai, vaaa, žiūrėk, brangioji, šitą monstrą griauna!!! "
Euforija tvyro orePaskutinis taisė D.P; 2012.03.08, 11:45.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąvakar važiuodamas pro šalį, girdėjau troleibuse tokį trumpą bobučių (70-80m.) pokalbį:
" - Ne, ne, ne, su juo viskas gerai, vaaa, žiūrėk, brangioji, šitą monstrą griauna!!! "
Euforija tvyro ore______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąvakar važiuodamas pro šalį, girdėjau troleibuse tokį trumpą bobučių (70-80m.) pokalbį:
Euforija tvyro oreblaivumas išlaisvina
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimąo juk net pagalvojęs nepasakytum, kuri iš tų dviejų bobulių arčiau žemės? Ar ta, kuri toliau anūkėlių nieko nemato (tarsi ir pavyzdinė močiutė), ar ta, kuri varnas ir svetimus griuvėsius skaičiuoja, o tuo pačiu orientuojasi miesto ekonomikoj______________
The Division Bell
Comment
Comment