Parašė MintiesRatas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Quadrum Business City (Konstitucijos pr. 21)
Collapse
X
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąGal pirmiau apsilankykite Cikagoje... Is toli grazu, bet is arti tai nekas. Ar labai megstat leisti laika tamsioje, juodoje aplinkoje? Aciu, bet geriau be juodos.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Čikagoje tik 5-6 pastatai juodi, kiti mėlyni, balti, smėliniai yra vienas raudonas... Kai tiek pastatų aplink - juoda didelės įtakos nedaro.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Daro. Nes būtent tie keli juodi ir išsiskiria iš kitų ir keičia skyline.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Aš apie aplinką, kai esi tarp visų pastatų, o iš toli skyliną daro klasiškesniu ir solidesniu. NY - ekstravagantiškas milijonierius; CH - solidus verslininkas su kostiumu. Gyvenau ten 2,5 m.
Comment
-
Parašė B.S. Rodyti pranešimąRokai, priklauso ko tamsta siekiat. Akivaizdu kad tamstai geriau kaip atrodo is toli. Is tolo grazu, taciau salia bunant atrodo atstumianciai. Ypac su Lietuvos pilku klimatu ir trumpom dienom. Man svarbiau kaip jauciasi zmogus budamas salia, noreciau jog NMC butu gyvas, o ne kostiumuota darbo vieta.
Šiais laikais galima pastatyti juodą dangoraižį su aklinai stikliniu fasadu, kuris galėtų žaisti su keliais atspalviais.Paskutinis taisė RokasLT; 2019.04.17, 21:04.
Comment
-
Juodo ir aukšto pastato tikrai norėtųsi. Kažkaip nesutikčiau kad juoda spalva asociujuojasi su niūrumu - žymiai niūresnės yra pilka ir visokios murzinos pastelinės spalvos, O juoda atrodo solidžiai ir netgi kietai, stipriai, paprasčiau tariant COOL. Pvz. tiurkų tautos visada juodą spalvą asocijavo su jėga.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Tiesa. Problema labiau tame kai pradedama kartotis per arti, pas mus paskutiniu metu yra nesuskaiciuojamai tokiu pavyzdziu. Kas galetu buti geri pastatai, pagali sau i ratus ikisa kai pristampuoja tokiu paciu savybiu fasadu vienas prie kito. Pvz nmc vien zalias paskutiniu metu, Saltoniskiu trikampis vien baltas, Rinktines g. visa juoda, etc.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąDabar jau nebežinau kiek čia realūs tie vaizdai, kuriuos mačiau dėl Ibrahim. Bet fasadas buvo šviesiai pilkas su juodais akcentais.
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
O gal galima daugiau apie tai kaip ten buvo su Ibrahimu? Kur jūs tai matėt, kas jį planuoja statyt ir panašiai?
Statyt planuoja tai Realco, buvo apie tai pranešta. Bet kai man rodė, tai sakė, kad greit paviešins, o jau praėjo daug mėnesių ir nieko. Keičiamas DP. Tai nebežinau kiek realu čia yra. Architektai berods "Cloud architektai".
Kažkurioje kitoje temoje buvau įmetęs 3D maketą iš 3d.vilnius.lt - galit pasižiūrėt.
- 1 patinka
Comment
Comment