Kiek žinau, cukrus buvo naudojamas senienų konservacijai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Valdovų rūmai
Collapse
X
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKiek žinau, cukrus buvo naudojamas senienų konservacijai.Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąO bokštas su šiais langais man dabar ima priminti švyturį. Kažkuom marinistinis akcentas.
Man, tiesą sakant, buvo kilusi dar viena mintis. Galbūt architektas norėjo tuo stiklu tarsi atskirti bokšto viršutinę dalį nuo pastato masyvo. Tam, kad parodyti jo irrealumą, miglotumą istorinėje perspektyvoje...
Tiesiog gal nerado tinkamų priemonių tai minčiai išreikšti?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąGeras pastebėjimas.
Man, tiesą sakant, buvo kilusi dar viena mintis. Galbūt architektas norėjo tuo stiklu tarsi atskirti bokšto viršutinę dalį nuo pastato masyvo. Tam, kad parodyti jo irrealumą, miglotumą istorinėje perspektyvoje...
Tiesiog gal nerado tinkamų priemonių tai minčiai išreikšti?
Paskutinis taisė Perfect; 2009.05.06, 22:22.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąČia spjūvis VR atkūrimo komandai į veidą
Kai už vieno kito dešimtmečio ar net šimtmečio ateis metas griauti AMB mauzoliejų, žmonės bent jau žinos, nuo kurios vietos pradėti.
Comment
-
Parašė Kecal Rodyti pranešimąKaskart, kai pamatau tuos langus, man kyla mintis apie sąmoningą diversiją. Tarsi atsakingi asmenys būtų norėję pasityčioti iš VR "atkūrimo" idėjos. Na, žinote, visą likusią pastato dalį nugrimuos, paslėps betoną ir pan., bet juk... norisi tiesaus ir aiškaus priminimo, kokia tai nesąmonė. Štai ir paliko iš tolo matomą priminimą - ateities kartoms.
Kai už vieno kito dešimtmečio ar net šimtmečio ateis metas griauti AMB mauzoliejų, žmonės bent jau žinos, nuo kurios vietos pradėti.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąstebėk Katedros Kazimiero koplyčios naujus, MODERNIUS langus
Comment
-
Valdovų rūmai
Į rankas papuolė A.Eidinto knyga "Istorija kaip politika". Procesų apžvalgoje Savaitė (1991 rugsėjo 9-16) kalbama apie Prezidento instituciją.
< Gal laikas pasvarstyti ir apie Respublikos prezidento rinkimus ir Prezidentūros institucijos atkūrimą ? Laikinai ji gali būti įkurdinta bet kur, tačiau ateityje matyčiau Prezidentūrą šalia Kadedros, atstatytų Vilniaus Žemutinės pilies pastatų vietoje, kuria jau seniai tyrinėja Lietuvos istorijos instituto archeologai. Čia istorija suvestų Lietuvos aukščiausią vykdomosios valdžios postą su pagonybės šventyklos, Lietuvos valstybingumo ir katalikybės (krikšto) šaknimis, lietuvybės ir Lietuvos valstybės - Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės legendomis. >
Skamba patriotiškai.......
Comment
Comment