Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Valdovų rūmai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė vytauc
    Manau Sula turėjo omeny tai, kad Gedimino pilies bokštas yra toks pat "novodėlas" kaip Valdovų rūmai. Nes originali yra tik jos pamatinė dalis
    Aš ironizavau
    Jeigu per 600 metų niekas neiko neatstatinėtų, o vadovautųsi šiuolaikinės "paminklosaugos" dogmomis, tai miestų nebūtų - tik akmenų ir nuodegulių krūvos

Comment

Ai vistiek ramu, kad kai pabaigs statyti, praeis keletas metu, sienos apdulkes, tinkas ims skilineti ir baigsis tos snekos reikejo ar nereikejo. Statinys visiem taps iprastas, kaip ir arsenalas. Ir visi laimingai gyvens turedami didesni ir turtingesni senamiesti

Comment

Abejoju Rimas_OK optimizmu,ne dulkėse čia esmė.Gedimino pilies bokšto iš Arkikatedros aikštės nebesimatys niekada,saulės šviesa ant Arkikatedros altoriaus taip pat nepateks niekada.Iš esmės pasikeitė visa Priešpilio erdvė-ir deja,į blogąją pusę.

Comment

/\ va kodėl aš ir peikiu labiausiai šitą namą! gucevičiaus vaizduotėje šito statinio nebuvo, todėl man jis ir nepatiks turbūt niekada! įkišo jį tarp katedros ir bokšto, maždaug, grožėkitės...

Comment

Jei žinai ko nebuvo "gucevičiaus vaizduotėje", tai gal žinosi ir kas buvo? Pasirodo ne vien gerb. Vytauc pas mus šamanas.

Comment

Parašė D.C.
              Abejoju Rimas_OK optimizmu,ne dulkėse čia esmė.Gedimino pilies bokšto iš Arkikatedros aikštės nebesimatys niekada,saulės šviesa ant Arkikatedros altoriaus taip pat nepateks niekada.Iš esmės pasikeitė visa Priešpilio erdvė-ir deja,į blogąją pusę.
              Gal ir katedrą reiktų nugriauti? Kai jos nebus, ji neužstos Gedimino pilies.

Comment

/\ ne bet tu tikrai nevaldomas...katedrą, tautos šventovę, sugebi lygint su kažkokais rūmeliais... gal tu koks pagonis ar ateistas

Comment

Parašė batista
                  /\ ne bet tu tikrai nevaldomas...katedrą, tautos šventovę, sugebi lygint su kažkokais rūmeliais... gal tu koks pagonis ar ateistas
                  Nelabai suprantu apie ką tu čia. Kur aš lyginau katedrą su valdovų rūmais? Gal vėl remiesi gucevičiaus vaizduote?

Comment

Parašė batista
                    Tai ponas gal manot kad ateistai ar pagonys yra blogesni zmones nei krikscionys? Nenustebciau jei prie to pacio busit ir rasistas...

Comment

Nu ir išsirutulioja diskusijos, nuo valdovų rūmų iki rasizmo Beje trakų pilis irgi atstatyta beveik nuo pamatų... Nors aš neteisinu šių rūmų...

Comment

/\ parodyk, kur aš sakiau, kad pagonys yra blogi žmonės? tiesiog man pikta, kad 100kart Lietuvai svarbesnę katedrą jis sugeba lygint su šitais braziaus namais... o apie rasizmą išvis nesupratau čia tavęs

Comment

Parašė batista
                          tiesiog man pikta, kad 100kart Lietuvai svarbesnę katedrą jis sugeba lygint su šitais braziaus namais...
                          Be komentarų... Argi galima ginčytis su gucevičiaus vaizduotės atstovu?

Comment

/\ šmaikštuolis. apie gucevičių girdėjau per lnk žinias, sakė kažkoks tai istorikas ar tai archeologas, nepamenu dabar jau, taip kad neprikaišiok

Comment

Parašė batista
                              /\ šmaikštuolis. apie gucevičių girdėjau per lnk žinias, sakė kažkoks tai istorikas ar tai archeologas, nepamenu dabar jau, taip kad neprikaišiok

Ir dar taip Katedrą išaukštinai. Kad tu nieko nežinai nei apie katedrą, nei apie valdovų rūmus.

Comment

/\ bet tu vis tiek lyderis...pagal tave man būtina viską kiaurai žinot apie katedrą, kad man ji būtų daug svarbesnė už tuos rūmpalaikius?? žinai tikrai juokdarys tada esi...

Comment

ai nebent tau atrodo, kad apie gucevičių pirmą kartą per lnk sužinojau tada ne taip supratai, apie gucevičių jau nuo 7 klasės žinau, aš per lnk girdėjau to istoriko kalbas, kad gucevičius katedrą projektavo kaip vieną objektą, be jokių rūmų pašonėj, kurie tamsuotų pagrindinį altorių

Comment

Parašė batista
                                    gucevičius katedrą projektavo kaip vieną objektą, be jokių rūmų pašonėj, kurie tamsuotų pagrindinį altorių
                                    Kai Gucevičius projektavo Katedrą, valdovų rūmai dar stovėjo.

Comment

/\ nesąmonė! tas žmogus negalėjo nesąmonių skiest, kitaip per žinias gi nerodytų

Comment

O as apie gueviciu 6 klasej suzinojau. Vat

Comment

Parašė batista
                                          /\ nesąmonė! tas žmogus negalėjo nesąmonių skiest, kitaip per žinias gi nerodytų

Comment

Working...
                                          X