Parašė Analitikas PlėtRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Valdovų rūmai
Collapse
X
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąKeistokas požiūris.Tai manai, galima spjauti į paveldą ir kišti dangoraižius, dėžes, ir visokius ''valdovų rūmus'' į senamiestį ?Sunku paveldą išsaugoti su tokiais piliečiais.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKlausimas tik, kokioje būsenoje reikia išsaugoti. Kur tas atskaitos taškas? 1990, 1945, 1939, 1812, 1793 ar dar ankstesni metai? Ar infrastuktūra laikytina paveldu? Ar restauravimui naudoti modernesnes medžiagas? Ar atstatinėti tik natūralaus irimo paveiktą paveldą, ar ir to nereikia? Ar naikinti "neteisingai" pastatytus statinius? Kokį paveldo funkcionalumą palaikyti?
Comment
-
beprasmiuose tauškaluose prapuolė mano nuoroda, tad pasikartosiu.
Valdovų rūmai: muziejus ar tautos namai?
http://whatson.delfi.lt/news/culture...hp?id=15508385
geras ir išsamus straipsnis, norėčiau kad suteiktų peno aktualesnėms diskusijoms.Paskutinis taisė toshas; 2008.01.05, 22:17.
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąValdovų rūmai: muziejus ar tautos namai?
Linkas neveikia, ar čia tik man vienam taip? Bandžiau ir su IE ir su Opera atidaryt...No one really knows
Which way the wind blows
Comment
-
Linke kažkodėl daugtaškis įsipaišo, todėl ir neranda. toshas, tikiuosi šitas?
Valdovų rūmai: muziejus ar tautos namai?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąLinke kažkodėl daugtaškis įsipaišo, todėl ir neranda. toshas, tikiuosi šitas?
Comment
-
Parašė toshas Rodyti pranešimąbeprasmiuose tauškaluose prapuolė mano nuoroda, tad pasikartosiu.
geras ir išsamus straipsnis, norėčiau kad suteiktų peno aktualesnėms diskusijoms.Parašas :)
Comment
-
Įdomesnės nuotraukos iš www.lvr.lt
Bokštelio viršūnė:
Arkados pirmam aukšte kaip ir nėra:
Krosnies maketas:
Comment
-
[QUOTE=Edd;243728]Įdomesnės nuotraukos iš www.lvr.lt
Krosnies maketas:
Dekoras ant monolitinio perdengimo... tai cia tas "Autentas" atsiprasant....
"VR" = "Marazmas"Paskutinis taisė Adata; 2008.03.12, 16:28.
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąDekoras ant monolitinio perdengimo... tai cia tas "Autentas" atsiprasant....
"VR" = "Marazmas"
P.S. Ir čia ne krosnies maketasPaskutinis taisė Irma; 2008.03.12, 17:04.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Kaip padaryt tą autentą, kad net medžiagų turbūt originalių niekas neišgautų. Kai bus baigta viskas, neatskirs eilinis žmogus nepačiupinėjęs, kas ten tikra, o kas ne. Pagal viską ir Katedra ne autentas, Gedimino bokštas irgi ne autentas, Aušros vartai bijau kad ne autentas taip pat. VU - ne autentas. Raskit man kokį nors "autentą".
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKaip padaryt tą autentą, kad net medžiagų turbūt originalių niekas neišgautų. Kai bus baigta viskas, neatskirs eilinis žmogus nepačiupinėjęs, kas ten tikra, o kas ne. Pagal viską ir Katedra ne autentas, Gedimino bokštas irgi ne autentas, Aušros vardai bijau kad ne autentas taip pat. VU - ne autentas. Raskit man kokį nors "autentą".
Kas cia tikra (VR) ?
Atsakau, NIEKO
Ka as pamatysiu ten vertingo (VR) ?
Atsakau, NIEKO
Kiek man kainuos (VR) ?
600'000'000 LT.
Ar MAN ( LR pilietis) ju reikia?
Atsakau, NE
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąGerai paklausiu kitaip:
Ka as pamatysiu ten vertingo (VR) ?
Atsakau, NIEKO
Comment
-
Parašė Adata Rodyti pranešimąGerai paklausiu kitaip:
<...> as <...>
<...> man <...>
<...> MAN <...>
Aš.. man ..man ..man... gal nevertinkime visko asmeniniais interesais? ačiū*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment