Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Valdovų rūmai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tie inkilėliai ant stogo atrodo išties kraupiai...

Comment

"puošiami" rūmai tikrai be galo įspūdingai...nesuprantu, kur čia baigiasi sienos ir kur prasideda stogas? dar be to "autentiški" stoglangiai, inkilai visokie ir dar velniai žino kas...sakiau, kad čia brazausko namas bus, o jūs rūmai rūmai, turistai turistai...

Comment

Nors... Gerai įsižiūrėjau ir apmąstęs galiu pasakyti.... Nesugalvoju, kaip buvo galima geriau tą stogą įrengti.. Plokščias stogas irgi nepuoštų pastato. Na, aišku tie stoglangiai atrodo juokingai, tačiau labai vaizdo negadina... Taigi vaizdelis kol kas visai padorus.

Comment

na čia mano asmeninė nuomonė bet kokiu atveju, man tie "rūmai" nuo pat pradžios nepatiko, o dabar jie atrodo ne tik, kad keistai, bet ir juokingai ir absurdiškai man...

Comment

Parašė batista
            na čia mano asmeninė nuomonė bet kokiu atveju, man tie "rūmai" nuo pat pradžios nepatiko, o dabar jie atrodo ne tik, kad keistai, bet ir juokingai ir absurdiškai man...
            Tragedija išties, nebežinau kaip ir paguosti.

Comment

nu va...dar ir nebepaguos niekas...

Comment

Vilnius dėl visko kaltas

Comment

/\ ne vilnius, tik edd

Comment

Tuos pora stoglangių galėjo padaryt iš kitos pusės. Juk rūmų stogas matosi tik nuo Gedimino pilies pusės, tai galėjo pasistengt kad bent iš čia būtų natūraliau.

Čia prieš tai buvo šneka apie užstotą Katedros langą. manau problema lengvai išsprendžiama: Metalhalogeno prožektorium apšviesti priešais esančią sieną, ir pro tą langą sklis natūralaus atspalvio šviesa, apsiniaukusią dieną ir naktį.

Comment

Parašė Rimas_OK
                      Tuos pora stoglangių galėjo padaryt iš kitos pusės. Juk rūmų stogas matosi tik nuo Gedimino pilies pusės, tai galėjo pasistengt kad bent iš čia būtų natūraliau.
                      Kuo remiantis teigi, kad langu is kitos puses nera?
                      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas
                        Kuo remiantis teigi, kad langu is kitos puses nera?
                        Spėju, bet kogero klystu Tad keista kaip jie neiškentė ir idėjo tą nelemtą langelį iš šios pusės.
                        Pasvajokim optimistiškai - galbūt toje palėpėje numatyta ekspozicija apie Aukštutinė pilį ir dėl to padarytas langelis pro kurį matosi bokštas

...Arba numatytas direktoriaus kabinetas

Comment

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Miestas, miestas, miškas...

Comment

Comment

nezinau, juoktis ar verkt....
                                :geria: Už Lietuvą!!

Comment

Parašė Marčiukas
                                  nezinau, juoktis ar verkt....
                                  Manyčiau, kad nekreipti dėmesio ir ignoruoti. Gal jo vietoj aš būdamas irgi tokius vaizdus kergčiau

Sunku pasakyti Kitaip sakant - kiekvienam savo...
                                  Parašas :)

Comment

Tai tikrai ten isikurs Maxima ?

Comment

Taip, bet ne paprasta, nes klientus ten aptarnaus dvasios iš Zarasų.

Comment

edd baik nu as negaunu tos plokstes specelios , tad prasyciau pakolkas nediskuotuoti sia tema ok ?

Comment

Parašė Wirusas
                                          Tai tikrai ten isikurs Maxima ?
                                          Na va, vienas naivus ant kauniečio meškerės papuolė.

Taip ir gimsta turgaus bobučuų lygio naujienos.
                                          Parašas :)

Comment

Working...
                                          X