O ka cia stato ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pramonės ir LEZ plėtra
Collapse
X
-
Parašė NoClip Rodyti pranešimąTai klaipeoje energijos nebeuztenka ?
Comment
-
2011 birželio 3 d.
Ieškoma rangovų plėsti kelių infrastruktūrą į Klaipėdos LEZ
Klaipėdos savivaldybė š.m. birželio 3d. paskelbė maždaug 10 mln. litų vertės Laisvosios ekonominės zonos (LEZ) susisiekimo infrastruktūros įrengimo rangovo konkursą.
Konkursas yra dviejų dalių - pirmosios laimėtojas suprojektuos ir išasfaltuos pietinės teritorijos Švepelių gatvę, antrosios - projetuos ir ties geležinkelio atšaką nuo "Gelstos" geležinkelio atšakos Klaipėdoje į pramonės parką, pranešė "Valstybės žinios".
Rekonstruojamos gatvės ilgis siekia 1 kilometrą, o geležinkelio atšakos, kuria per metus bus pervežama 320 tonų krovinių, - 0,77 kilometro.
Comment
-
2011 gegužės 31 d.
Tai pačiai menkei naujas kabliukas
Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) valdymo bendrovė pasirašė sutartį su kol kas neįvardijamu investuotoju, užsiimsiančiu žuvų perdirbimu. VŽ žiniomis, tai investuotojas iš vadinamųjų trečiųjų šalių.
LEZ vadovai komentuoti su naująja įmone susijusias investicijas, būsimos gamyklos pajėgumą žada artimiausiu metu. Tačiau Klaipėdoje veikiančias žuvų perdirbimo įmones jau pasiekė žinios apie būsimą naują konkurentą.
Comment
-
Parašė Zosys Rodyti pranešimągal vyr. Tvarkytojas galėtų kada nutraukti paveiksliuką iš termofikacinės statybų? Rūpi progresas. pleeeeeez
Comment
-
Dėl Klaipėdos LEZ plėtros rajone – vieša diskusija su gyventojais
Klaipėdos rajono gyventojai, kuriems rūpi Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos (LEZ) plėtra rajono pakraštyje, pirmadienį 17 valandą kviečiami į viešą diskusiją Klaipėdos rajono savivaldybės posėdžių salėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai).
Diskusijoje dalyvaus Klaipėdos rajono meras Sigitas Karbauskas, Tarybos nariai, Klaipėdos LEZ generalinis direktorius Eimantas Kiudulas.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąVakare:
Atvaizdas
Oi laukiam laukiam,
Mes šiukšlelių laukiam,
Kad jos bėgiais atvažiuotų,
Ir elektros žiemą duotų
Aš labai tikiu į šitą elektrinę, nepaisant visokių panikierių. Tiesa, tikiu aš į ją iš tolo (mat Klaipėdoj seniai nebuvau), bet manau tai visiškai akivaizdu - ši jėgainė yra tikras Klaipėdos išsigelbėjimas. O jei jau klaipėdiškiai taip bijo šiukšlių deginimo, lai tegu jie savo rajone daugiau augina žilvičių, kuriuos vis tiek jėgainė privalės supirkti.
.Paskutinis taisė Zosys; 2011.07.04, 23:58.blaivumas išlaisvina
Comment
-
tiesiog geležinkelis nuotraukoj "gražę blizgin"; aš jį dėl rimo įdėjau, o Jūs matyt nesupratot mano "kūrybos"
o jei rimtai pagalvojus, tai ką daugiau auginti tose jūsų pamario žemumose, jei ne žilvičius biokurui. Pačios gamtos viskas suorganizuota: švelnus klimatas, prastos žemės, patogus transportavimas.blaivumas išlaisvina
Comment
Comment