Parašė laimutis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šv. Jono bažnyčios atstatymas
Collapse
X
-
labai puiki žinia svarbiausiai, kad siluetas bus autentiškas. Senamiesčiui labai trūksta tokios vertikalės kaip bažnyčios bokštasBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Super. Klaipėdai tos bažnyčios labai trūksta. Dabar bus pilnavertis senamiestis su savo gražia vertikale Tik dėl to nepilno tūrio aš kiek abejoju. Norėtųsi, kad būtų autentiškas ir tūris, nes po to gali tekti gailėtis.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąDidžiausia klaida buvo po 1990 užuot atkūrus sunaikintas Senamiesčio šventoves, statyti monstrus aplinkiniuose mikrorajonuose...Paskutinis taisė laimutis; 2011.04.30, 10:51.
Comment
-
Paskutinis taisė Chixx; 2011.10.13, 14:58.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Baisus, bet kaip matyti ši idėja pakeista į atstatymą. Iš to pačio facebook'oGalime pranesti, jog gautas leidimas navines baznycios statybai, viena is salygu, kad bokstas bus originalas. Komisija sutiko su siuo variantu. Todel miestas gales dziaugtis atstatomu autentisku bokstu ir stilizuota baznycia. Belieka melstis ir surasti tiek lesu kad pavyktu si statyba.Paskutinis taisė Depeche; 2011.10.13, 21:19.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąTa pati š bruka. Ar jau taip sunku atstatyti senąją?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąPrisidėk prie statybų bent keliais milijonais ir bus lengviau atstatytLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąPrisidėk prie statybų bent keliais milijonais ir bus lengviau atstatytPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąJei jau atstatomas bokštas tai nemanau, kad likusią bažnyčią atstatant autentiškos išvaizdos susidarytų labai didelis kainos skirtumas. Čia greičiau yra tiesiog modernistų architektų noras įsiamžinti tokioje vietoje (Lygiai taip pat kaip buvo su Kauno pilimi).Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąKainos labai kyla, kai konstrūkciškai statinys yra sudėtingas, o čia skliautai, portalai be armatūros, nestandartinės fasadinės plytos. Kainos labai išauga, tačiau su europos pinigais galima atstatyti autentiškai. Manau, kad neinaudojamos visos galimybėsPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąMatai, aš nemanau, kad būtina atstatinėti visiškai autentiškai, tokiomis pačiomis technologijomis. Mane visiškai patenkintų Valdovų rūmų variantas, kai statomas naujas, modernus pastatas atrodantis identiškai senajam.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąPasakyk tą komisijai Man irgi norėtusi, kad būtų atkurta bažnyčia, bet žinant kokie "ožiai-menininkai" sėdi komisijuose, tad darosi juokinga, nes jiems svarbu "originalumas", kuris kartais prasilenkia ne tik su sveiku protu, bet ir istorinės teisybe.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment