Parašė Analitikas PlėtRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Danės vartai" ir "Žvejų rezidencija"
Collapse
X
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąnegana to, kad pastate kazkoki svelniai tariant mesla, dar ir istaigos jose isikuria kurios jokio zmoniu srauto nepritraukia
Comment
-
bet tas tikras kaminas tai vaizda žiauriai gadina...Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
dėl pamastymų, nematau nei vieno pavyzdžio - analogo tinkančio Danės pakrantei, jei norima (at)kurti įvaizdį artimą Hanzos miestams. Eden bio apskritai yra Paryžiuje ir net ne pakrantės projektas, o dvišlaičių namelių rasti nesunku bet kur.
danės vartų autoriai aš manau pavyzdžių taip pat yra prisižiūrėję . bet turim tik intensyvumą, klinkerį ir dvišlaičius stogus.
kitokie pamastymai: Miesto planavimui trūksta urbanistikos : http://www.architektams.lt/naujienos/?nid=548
Comment
-
Yra didelis klausimas: ar verta aplamai siekti "atkurti" Hanzos miestų architektūrinę autentiką? Todėl, kad pvz ji yra pakankamai niūri, komerciškai nepatraukli. Galima prisistatyti "špikarnių" (sandėlių ir malūninių) su mažais langeliais, o kokia iš to finansinė nauda? Kas eis į tokias "skyles"?
Dėl pastatų dydžių ir apimčių vėl gi,- samata, patalpų efektyvus panaudojimas? Mano asmenine nuomone: visur, o ypač KL turi dominuoti jaukus ir šiolaikiškas dizainas, švari ir "morali" estetika, nes miestas ir taip yra be galo užterštas grubumia ir kaimiškai vulgaria žmonių etika.
Comment
-
Parašė tadasLT Rodyti pranešimąYra didelis klausimas: ar verta aplamai siekti "atkurti" Hanzos miestų architektūrinę autentiką? Todėl, kad pvz ji yra pakankamai niūri, komerciškai nepatraukli. Galima prisistatyti "špikarnių" (sandėlių ir malūninių) su mažais langeliais, o kokia iš to finansinė nauda? Kas eis į tokias "skyles"?
Dėl pastatų dydžių ir apimčių vėl gi,- samata, patalpų efektyvus panaudojimas? Mano asmenine nuomone: visur, o ypač KL turi dominuoti jaukus ir šiolaikiškas dizainas, švari ir "morali" estetika, nes miestas ir taip yra be galo užterštas grubumia ir kaimiškai vulgaria žmonių etika.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKur stovi šis pastatas yra pats tikriausias senamiestis.DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąBūtent tas pastatas jau sukelia asociacijas su apie tai ką sakiau, Maxima prie Gedimino pilies.
Man susidaro toks įspūdis, kad norint viską "sudėlioti į savo vietas" yra prarandamas miesto jaukumas. Vienur planuojamos pramogų zonos, kitur prekybos centrai, dar kitur administraciniai past. t.t. Toks jausmas kad KL mažiausiai gyvena 5 mil. žmonių. O realybė? Finansinės galimybės?
Man patinka tas juodas pastatas Žvejų g. Daug labiau, nei ten būtų koks plytinis sandėlys- dar viena aludė. Ir manau reikia tęsti panašios architektūros sitezę kituose senamiesčio taškuose.
Comment
Comment