Parašė LBP
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Melnragėje norima statyti 38 aukštų dangoraižį
Collapse
X
-
Parašė LBPKam tas radikalumas. Aš kalbu apie civilizuotą civilizaciją. Pvz, tame +/- 30 arų sklype pastatytų tokį pastatą, koks telpa fiziškai, o ne okį, kokio norisi. 30,50 aukštų. Tai yra tiesiog nesąmonė.
Comment
-
Naglio Puteikio blogas šia temaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Prieš dangoraižį Melnragėje gula kryžium
http://www.ve.lt/naujienos/ekonomika...ryzium-671391/
Comment
-
Parašė EZopas Rodyti pranešimąDangoraizius reiktu statyti kurnors salia Gandraliskiu ar salia Akropolio, centralizuotai, o ne ismetytai."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąKlaipėda pirmoji Lietuvoje yra pasirengusi aukštybinių pastatų specialųjį planą, kur numatyta tame plane, ten ir turėtų būt...
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąIr kas iš to plano. Formaliai teisiškai viskas gerai. Bet jei planas chrenovas???"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
-
Tikėkimės, kad teismas blaiviai pasižiūrės
Man tai keista, kad pas mus norima visus 99 km pajūrio padaryti vos ne vienodą "saugomą teritoriją". Nejaugi kažkam neužtenka 50 km nac. parko su draustiniais? Tai bent jau prie didmiesčio galėtų būt urbanizuotas pajūrio fragmentas. Reikėtų pasidžiaugti, kad kokie 300 butų turės vaizdą į jūrą ir Lietuvos piliečiai bus laimingesni. Galų gale valstybės turtas tai ne tik laukinė gamta.
Comment
-
Jūra jau matosi gerai ir nuo mieste esančių aukštų pastatų, ir nereikia net viršutinių aukštų. Aš už aukštybinių pastatų koncentraciją mieste vienoje vietoje, bet šaukštai jau praktiškai po pietų, nes jie stipriai išmėtyti. Atstumas nuo BIG daugiaaukščių iki K ir D kokie 8 kilometrai, o šitas dar labiau įtvirtintų bordakyną, jau nekalbant apie kontrastą pačioje Melnragėje.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąTai jau sugadinta viskas, aukštybiniai keliose miesto vietose dideliu atstumu vienas nuo kito. O šito geriau, kad nebūtų, dar visai į kitą pusę nuo esančių dideliu atstumu.
Comment
Comment