Jei tame planuojamame dangoraižyje norima įkurti poilsio namus ar sveikatingumo centrą, kam tada tokio tipo pastatas? Funkciškai tinkamiausias būtų mažaauštės statybos pastatas ar jų kompleksas gamtoje, kiliminis užstatymo tipas ir panašiai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Melnragėje norima statyti 38 aukštų dangoraižį
Collapse
X
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąAš tiesą pasakius net nesigilinau, kur čia ta vieta. Aš kalbu šiaip apie principą: keliam dangoraižius virš kopų ar paliekam taip kaip yra. Manau pradžiai apie tai reikėtų padiskutuot, o vėliau jei sutariam, kad reikia, žiūrim į maketus. Viena aišku, nė vienas jau pastatytas LT dangoraižis nėra vertas stovėti prie jūros, na gal, mano subjektyvia nuomone, Vėtrūna.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą<...> žemė ten, manau, gerokai pigesnė negu miesto centre <...>
Comment
-
Parašė ValdasJ Rodyti pranešimąJei neklystu kaip tik Melnragej žemė pardavinėjama už rekordines sumasPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė JohnKodel gi ne
Gal musyse (ar muse?) veikia tas [potarybinis] skurdziu ir ubagu poziuris, kad pas mus taip negalima ar neimanoma. Kodel gi ne? Kai kazkas kazkur uzsimine, kad Dubajoje bus statomi keli simtai 200+m aukscio dangoraiziu, daug kas ziurejo su sypsena... bet neilgai trukus viskas virto realybe. Jeigu vystytojui tai apsimokes, kodel gi neleisti 38 aukstu Melnrageje? Svarbiausia nedaryti tam dirbtiniu kliuciu.
O jei vystytojas inovatyvus ir su galva ant peciu, gali moketi suskaiciuoti ir daugiau, nei m2/$ santykis. Ivaizdzio kaina irgi gali buti didele.
Jei atsipirktų - gerai, bet galim suderėt, kad niekas nieko tokio ten nestatys.Post in English - fight censorship!
Comment
-
John, negi matai čia kažkokį grožį?
jei reikia vizualizacijos be angeliukų - prašom: http://www.architektams.lt/ekspertu/...-medz=111&nr=1
ir galų gale esam europiečiai, o ne arabai, geriau investuokim į architektūros kokybę, o ne altitudę.
Comment
-
Parašė ValdasJ Rodyti pranešimąJei neklystu kaip tik Melnragej žemė pardavinėjama už rekordines sumas
Comment
-
Na persiziurejas visus aptarimus apie si projekteli manau kad visgi geriau matyti tuos daugiaaukscius negu atsisakyti musu nuostabaus papludimio ir paversti ji uostu. Jai vietoj musu papludimio atsiras uostas tai kurgi zmonem atsipalaiduoti ir pasidziaugti gryno juros osimu!!! tai mano nuomone.
Comment
-
Parašė Ruslanas Rodyti pranešimąNa persiziurejas visus aptarimus apie si projekteli manau kad visgi geriau matyti tuos daugiaaukscius negu atsisakyti musu nuostabaus papludimio ir paversti ji uostu. Jai vietoj musu papludimio atsiras uostas tai kurgi zmonem atsipalaiduoti ir pasidziaugti gryno juros osimu!!! tai mano nuomone.
Comment
-
Jei norit prie jūros pabūti, tai kelkitės į smiltynę ir būkit iki soties.Klaipėda-uostamiestis.Be gero uosto miestas pražūtų, todėl būtina statyti giliavandenį uostą.Tuos dangoraižius tu tiek ir matysi, kai nuvažiuosi giliavandenio uosto pamatyt arba į ligoninę.Nemanau, kad jie kam nors maišo...Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.
Comment
Comment