Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

25 aukštų gyvenamasis namas Birutės g. 6

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kaip transporto problemas išsprendė?
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Papildoma juosta + šviesaforas

Va o kaip ketina rasti parkavimo sprendima,
      nes mažum kolkas nežinau kas galėtu imtis 3 a. parkingo po žeme

Tikiuos kad jie investuotoja ar bent jau litu turi.
      Nes banku pagalbos

Comment

Šviesoforų manija apsėdo juos...
        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Na man džiugu jog pritarė šiam planui, pastatas man atrodo tikrai neblogai ;]

Comment

gan sparčiai jie juda į prieki. tik įdomu ar neteks jiem vėl gryšt prie pradinio varianto, kai visas pastatas buvo biurai- komercija, nes gyv. plotams ne kokie laikai atėjo....
            "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Man, asmeniskai, nesvarbu kas bus ikurdinta tame pastate. Svarbiau, kad jis butu pasatytas

Comment

Taip, svarbu, kad tik stato

Comment

Gal dar sumetam jiems po koky litą, kad tik statytų
                  "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                    Taip, svarbu, kad tik stato
                    Čia buvo ironija.

Comment

O pas mane buvo bajeris....

Comment

Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimą
                        Man, asmeniskai, nesvarbu kas bus ikurdinta tame pastate. Svarbiau, kad jis butu pasatytas
                        Aišku, nesvarbu.Svarbiausia, kad stato.Jūsų provincialiam mąstymui to užtenka.Šį pastatą reikia perkelti į Jūrininkų prospektą.Tuomet gražiai atrodys.

Comment

Pirmiausia, nesimetom izeidimais, o visu antra, ten jau nebesenamiestis! Ir beja, ar tik ne sitam projektui buvo uzsakyta VGTU studija patvirtinti jo tinkkamuma tai vietai???

Comment

Pirmiausia, nesimetom izeidimais, o visu antra, ten jau nebesenamiestis! Ir beja, ar tik ne sitam projektui buvo uzsakyta VGTU studija patvirtinti jo tinkkamuma tai vietai???
                            Visada galim užsisakyti studiją ar poveikio aplinkai vertinimus, kurie patvirtina net nelogiškus dalykus ... Beje pagal ką jie tą studiją rengė: pagal tai, kad šis pastatas taps gerai matomas iš Sausio 15 g atvažiuojant nuo Tilžės gatvės ir užtvirtins kažkokius mistinius vizualinius ryšius ... bullshitas

Kodėl reikia daugiaaukštį statyti kvartalo vidury, kur tik siauros gatvelės ??? Ir tai vadinama urbanistika .. nzn kokioms tiesoms VGTU atstovauja, bet šiuo atveju galėjo tvirtai pasakyti NE, bet Lietuva maža salis, nedaug užsakymų ..

Galėtų pagaliau ateiti tas laikas, kai nustos tokias nesąmones daryti ir tuos aukštaūgius kišti kur papuola.
                            Propoganda ir penas mintims >>>

Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                            www.ted.com

Comment

Ne man tau aiškinti, kad turtingi verslininkai visada turi pinigų poveikio aplinkai vertinimo ataskaitoms arba, kaip šiuo atvėjų, visokioms ''studijoms''.Mūsų universitetai ir mokslininkai yra tikrai neturtingi, todėl jie nieko prieš padirbėti geriems žmonėms.Taip ir ''studijos'' gimsta.

Comment

Gal ir buvo papirkta visa virtine valdininku ir mokslininku. Mes to nezinome, nes neturime irodimu. Kaip ten bebutu, manau, kad tai bus vienas orginalesniu ir plastiskiausiu daugiaauksciu pastatu Klaipedoje. Jo is senamiescio tikrai nesimatys, nes yra gerokai atitoles nuo jo. Sausio 15-osios gatve yra ta riba, skirianti senamiesti nuo naujamiescio. Ta dalis, kurioje bus statomas pastatas beveik neturi isliekamosios vertes (nezinau kaip del kvartalo tarp Bijunu g. ir Agluonos g.) Nebus tai nei deze kaip "Minijos Banga" ar "Pilsotas" ar statiskas kaip "K & D". Vieta, velgi nera pati blogiausia: mazdaug vienoje tieseje su MB ir Gandraliskem, bei planuojamu Helios centru (jei tik pastatys kada).
                                Susisiekimas. Kazkodel nuspresta padaryti birutes gatve pagrindine, bei palikti ja 2 juostu, irengiant vietas parkavimui. Ji taptu pralaidesne, jei butu uzdraustas parkavimas kelkrasciose. Kita vertus, juk ne maxima stato. Nebus ten keliu tukstanciu automobiliu judejimo kasdien, beto visos masinos bus statomos pastato daugiaauskty parkinge.
                                Nesu nei itin uz nei pries nusiteikes. As neutralus situo klausimu. Idealiu miestu nera...

Comment

tai uzsaldytas sitas projektas? jau daugiau nei metai praejo nuo detaliojo plano pritarimo
                                  Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3

Comment

Gal bus parašyta kas nors naujo, radau šiek tiek informacijos.

Projektuojamas komercinis multifunkcinis pastatas su butais ir požemine automobilių saugykla.

Vieta: Birutės g. 6, Klaipėda
                                    Užsakovas: UAB "Naujasis uostas"
                                    Bendras plotas: 10 000 m2
                                    Projektas: 2007 m.
                                    Autoriai: Arch. S. Danius, A. Giriūnas

Aukštuminis, dvidešimt penkių aukštų multifunkcinis pastatas su stilobatine šešių aukštų dalimi. Aukštuminė pastato dalis matoma iš daugelio charakteringų miesto panoramų, todėl pasirinktas lengvas, ažūrinis tūris, susidedantis iš kreivalijinių kreipiančiųjų vertikalių. Viršuje pastatas ištirpinamas užpildu tarp kreipiančiųjų, naudojant tik stiklą, ant stogo esančių terasų aptvėrimui. Aukštuminė pastato dalis suprojektuota gyvenama. Stilabatinė pastato dalis suprojektuota kontrasto principu minkštai ir aptakiai aukštuminei pastato daliai. Suprojektuota komercinė – prekybinė dalis. Pirmą ir antrą – prekybinius aukštus jungia eskalatoriai.

Projektuojant pastatą remtąsi Klaipėdos aukštuminių pastatų schema ir jos sprendiniais bei profesoriaus A. Vyšniūno parengta aukštuminių pastatų studija.

www.projektuojame.lt

Mano komentaras būtų toks, aš labai palaikau ši projektą ir esu pilnai UŽ jo įgyvendinimą, nes pirmiausiai kas man nepatinka Klaipėdoje tai bet kaip sustatyti aukštuminiai pastatai, tai tiesiog tragiška, juo labiau kad Klaipėdos panoramoje tai yra neįprasta, nes ji yra pramoninis, jūrinis miestas, ten dangoraižiai visiškai netinka, nes praeityje ten dominavo tik bažnyčių bokštai, o dabar panorama yra radikaliai sudarkyta. Bet kas padaryta to jau nebe ištaisysi. Tokiems miestams, reikia formuoti architektūrines kalvas, kur būtų statomi daugiaaukščiai, nes jie taip ar taip bus statomi, todėl turi koncentruotis į vieną vietą. O šiam projektui pritariu, nes jau būtų link tos architektūrines kalvos kūrimo, toje vietoje jau stovi Minijos Banga, dar yra planuojama statyti B1 daugiaaukštis, bei šis tai jau yra labai gerai kad statoma šalia vienas kitos. Aš už. Čia tik mano nuomonė.
                                    Lithuanian Top 5 tallest buildings
                                    1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                                    2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                                    3. Arfa 100 m. 29 f.
                                    4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                                    5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Ne mūsų kompanijom tokius statyti. Bet jei tokį pastatytų, mano nuomone tai būtų vienas iš gražiausių statinių ne tik Klaipedoje, bet ir visoje lietuvoje. Aišku kaip visi suprantate to nebus, nes eilinį sykį bus taupoma, ko pasekoje atsilieps pasato išvaizdai (fasadui).

Comment

Parašė dubajus Rodyti pranešimą
                                        Ne mūsų kompanijom tokius statyti. Bet jei tokį pastatytų, mano nuomone tai būtų vienas iš gražiausių statinių ne tik Klaipedoje, bet ir visoje lietuvoje. Aišku kaip visi suprantate to nebus, nes eilinį sykį bus taupoma, ko pasekoje atsilieps pasato išvaizdai (fasadui).
                                        Gali būti visko, bet jei pastatys tai neabejotinai gražiausias Lietuvoje.

Comment

Atrodo puikiai, galbūt dešimties metų bėgyje ir pastatys

Comment

Working...
                                          X