Kaip transporto problemas išsprendė?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
25 aukštų gyvenamasis namas Birutės g. 6
Collapse
X
-
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąMan, asmeniskai, nesvarbu kas bus ikurdinta tame pastate. Svarbiau, kad jis butu pasatytas
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąPirmiausia, nesimetom izeidimais, o visu antra, ten jau nebesenamiestis! Ir beja, ar tik ne sitam projektui buvo uzsakyta VGTU studija patvirtinti jo tinkkamuma tai vietai???
Kodėl reikia daugiaaukštį statyti kvartalo vidury, kur tik siauros gatvelės ??? Ir tai vadinama urbanistika .. nzn kokioms tiesoms VGTU atstovauja, bet šiuo atveju galėjo tvirtai pasakyti NE, bet Lietuva maža salis, nedaug užsakymų ..
Galėtų pagaliau ateiti tas laikas, kai nustos tokias nesąmones daryti ir tuos aukštaūgius kišti kur papuola.
Comment
-
Parašė TheNewYork_er Rodyti pranešimąPirmiausia, nesimetom izeidimais, o visu antra, ten jau nebesenamiestis! Ir beja, ar tik ne sitam projektui buvo uzsakyta VGTU studija patvirtinti jo tinkkamuma tai vietai???
Comment
-
Gal ir buvo papirkta visa virtine valdininku ir mokslininku. Mes to nezinome, nes neturime irodimu. Kaip ten bebutu, manau, kad tai bus vienas orginalesniu ir plastiskiausiu daugiaauksciu pastatu Klaipedoje. Jo is senamiescio tikrai nesimatys, nes yra gerokai atitoles nuo jo. Sausio 15-osios gatve yra ta riba, skirianti senamiesti nuo naujamiescio. Ta dalis, kurioje bus statomas pastatas beveik neturi isliekamosios vertes (nezinau kaip del kvartalo tarp Bijunu g. ir Agluonos g.) Nebus tai nei deze kaip "Minijos Banga" ar "Pilsotas" ar statiskas kaip "K & D". Vieta, velgi nera pati blogiausia: mazdaug vienoje tieseje su MB ir Gandraliskem, bei planuojamu Helios centru (jei tik pastatys kada).
Susisiekimas. Kazkodel nuspresta padaryti birutes gatve pagrindine, bei palikti ja 2 juostu, irengiant vietas parkavimui. Ji taptu pralaidesne, jei butu uzdraustas parkavimas kelkrasciose. Kita vertus, juk ne maxima stato. Nebus ten keliu tukstanciu automobiliu judejimo kasdien, beto visos masinos bus statomos pastato daugiaauskty parkinge.
Nesu nei itin uz nei pries nusiteikes. As neutralus situo klausimu. Idealiu miestu nera...
Comment
-
Gal bus parašyta kas nors naujo, radau šiek tiek informacijos.
Projektuojamas komercinis multifunkcinis pastatas su butais ir požemine automobilių saugykla.
Vieta: Birutės g. 6, Klaipėda
Užsakovas: UAB "Naujasis uostas"
Bendras plotas: 10 000 m2
Projektas: 2007 m.
Autoriai: Arch. S. Danius, A. Giriūnas
Aukštuminis, dvidešimt penkių aukštų multifunkcinis pastatas su stilobatine šešių aukštų dalimi. Aukštuminė pastato dalis matoma iš daugelio charakteringų miesto panoramų, todėl pasirinktas lengvas, ažūrinis tūris, susidedantis iš kreivalijinių kreipiančiųjų vertikalių. Viršuje pastatas ištirpinamas užpildu tarp kreipiančiųjų, naudojant tik stiklą, ant stogo esančių terasų aptvėrimui. Aukštuminė pastato dalis suprojektuota gyvenama. Stilabatinė pastato dalis suprojektuota kontrasto principu minkštai ir aptakiai aukštuminei pastato daliai. Suprojektuota komercinė – prekybinė dalis. Pirmą ir antrą – prekybinius aukštus jungia eskalatoriai.
Projektuojant pastatą remtąsi Klaipėdos aukštuminių pastatų schema ir jos sprendiniais bei profesoriaus A. Vyšniūno parengta aukštuminių pastatų studija.
www.projektuojame.lt
Mano komentaras būtų toks, aš labai palaikau ši projektą ir esu pilnai UŽ jo įgyvendinimą, nes pirmiausiai kas man nepatinka Klaipėdoje tai bet kaip sustatyti aukštuminiai pastatai, tai tiesiog tragiška, juo labiau kad Klaipėdos panoramoje tai yra neįprasta, nes ji yra pramoninis, jūrinis miestas, ten dangoraižiai visiškai netinka, nes praeityje ten dominavo tik bažnyčių bokštai, o dabar panorama yra radikaliai sudarkyta. Bet kas padaryta to jau nebe ištaisysi. Tokiems miestams, reikia formuoti architektūrines kalvas, kur būtų statomi daugiaaukščiai, nes jie taip ar taip bus statomi, todėl turi koncentruotis į vieną vietą. O šiam projektui pritariu, nes jau būtų link tos architektūrines kalvos kūrimo, toje vietoje jau stovi Minijos Banga, dar yra planuojama statyti B1 daugiaaukštis, bei šis tai jau yra labai gerai kad statoma šalia vienas kitos. Aš už. Čia tik mano nuomonė.Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Parašė dubajus Rodyti pranešimąNe mūsų kompanijom tokius statyti. Bet jei tokį pastatytų, mano nuomone tai būtų vienas iš gražiausių statinių ne tik Klaipedoje, bet ir visoje lietuvoje. Aišku kaip visi suprantate to nebus, nes eilinį sykį bus taupoma, ko pasekoje atsilieps pasato išvaizdai (fasadui).
Comment
Comment