taip, man irgi minejo, kad Kursas greiciausiai iskils vietoj siu buvusiu sandeliu, kurie veliau bus nugrieuti.
kol kas ten yra sioks toks administracinis pastatas
man atrodo nebus lygiu siam kvartalui nei klaipedoje nei vilniuje, kuo toliau tuo labiau stebinau statytojai, matau kokiu tempu viskas vyksta koks poziuris ir ta reikala. SUPER
šiaip ir jis man nesipaišo į šį rajoną, geriau jau vienas kur sau stovėtų. O dėl to bangavimo galutiniam variante turėtų jis išnykti , netikiu, kad Plienas investuos į grožį.
man atrodo toj foto jis per didelis istatytas, beveik perpus didesnis uz pilsota...o taip juk nebus...
112 ir 184
ivertinus mastelį,
taip kad neperdidelis,
iš tikro ir aš taip pamaniau ir net išsižiojau.
Ir tai tikrai fantastiškas pastatas,
O kad kvartalo reinderis per blankus kuršui, tai juk neperspalvosi viso kvartalo.Tiesiog vaizduotes daugiau.
pilsotas kaip išskalbtas siame reinderyje atrodo.
dėl vieno man tik neramu, ar pastatys ?
Rinka ar paveš
Kuršą žadėjo statyt 2011 - 2012. Tai tais metais kažkur turėtų krizė jau praėjus neseniai būt. Tikėkimės pastatys Kuršą... būtų super pastatas ir jei neišnyks bangavimas - gražiausias Lietuvoje dangoraižis
Kuršą žadėjo statyt 2011 - 2012. Tai tais metais kažkur turėtų krizė jau praėjus neseniai būt. Tikėkimės pastatys Kuršą... būtų super pastatas ir jei neišnyks bangavimas - gražiausias Lietuvoje dangoraižis
Tai tu palauk dar su tuo ''Kuršu''.Dar tegul Plienas parduoda tą ką pastatė.Paskui dar turėtu pirmiau centrinės dalies dangoraižius statyt...Ir tik tada kažką apie ''Kuršą'' šnekėt galesim.Geriausiu atveju manau kažkas pradetu judet kažkur nuo 2015 ir tai dar kelia labai daug abejoniu.
Comment