Parašė Bandit_romis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Naujos Klaipėdos autobusų stoties statyba
Collapse
X
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąMan atrodo, kad to grybo išvis nebus....Juk sumažino programą....Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Remigijus Rodyti pranešimąNa jeigu to grybo nebus, tai išvis klaikiai atrodys, kaip koks priplepęs blynas, su sienomis ir be langų
Comment
-
bet juk nebuvo renderių be grybo? ar buvo?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAš, asmeniškai, džiaugiuosi, jeigu bus ta stiklinė dalis (cilindras), tik nesuprantu, kam reikalinga ta raudona siena, užstojanti pusę aukštuminės dalies?"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė Depeche Rodyti pranešimąTai , kad iki rugpjūčio to cilindro tikrai nespės pastatyt, ar aš kažko ten nematau ar nesuprantu"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąTiesiog nuostabu!!!! Dar vienas garažas Tie 3,6 mln kaip į s*u*b*i*n*ę. Nugriovė senąja, kuri bent jau turėjo idėją, o dabar pastatys jos vietoje dar vieną prekybcentrį - beja bjaurų.
Iš tiesų, senasis pastatas buvo įdomesnis savo forma ir tikrai, jį rekonstravus, būtų gražus ir, ko gero, modernus pasatas, o dabar..
Comment
Comment