Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujos Klaipėdos autobusų stoties statyba

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Bandit_romis Rodyti pranešimą
    Medinis šiais gelžbetonio ir stiklo laikais tikrai būtų originalu!
    Tiesa, bet bent jau daugiau stiklo pastato fasade galėjo būti.

Comment

Prisiminkime kaip ji atrodo vizualizacijoje:
      Taigi fasade stiklo bus

O taip stotis atrodo dabar, kol kas dar be to grybo :
      eFoto | YouTube

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
        Prisiminkime kaip ji atrodo vizualizacijoje:
        Taigi fasade stiklo bus
        Atvaizdas

O taip stotis atrodo dabar, kol kas dar be to grybo :
        Atvaizdas
        Ačiū už priminimą. Šių vizualizacijų, tiesą sakant, dar nemačiau. Atrodo gana neblogai, nors tos sienos (perdangos?) šalia stiklinio cilindro galėjo ir nebūti.

Comment

Man atrodo, kad to grybo išvis nebus....Juk sumažino programą....
          "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
            Man atrodo, kad to grybo išvis nebus....Juk sumažino programą....
            bus, tik su mažiau aukštų nei ankščiau planuota
            Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Na jeigu to grybo nebus, tai išvis klaikiai atrodys, kaip koks priplepęs blynas, su sienomis ir be langų

Comment

Vizualizacijoj - trys aukštuminės dalies aukštai. Įdomu, ką reiškia mažiau. 1? 2?
                N N N

Comment

Parašė Remigijus Rodyti pranešimą
                  Na jeigu to grybo nebus, tai išvis klaikiai atrodys, kaip koks priplepęs blynas, su sienomis ir be langų
                  Tikėkimės, kad taip nebus

Comment

bet juk nebuvo renderių be grybo? ar buvo?
                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Aš, asmeniškai, džiaugiuosi, jeigu bus ta stiklinė dalis (cilindras), tik nesuprantu, kam reikalinga ta raudona siena, užstojanti pusę aukštuminės dalies?

Comment

Kad jau žada už 2-3 savaičių pabaigt, tai apie grybo statyba net nėr šnekos tokiu atveju...
                        "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
                          Aš, asmeniškai, džiaugiuosi, jeigu bus ta stiklinė dalis (cilindras), tik nesuprantu, kam reikalinga ta raudona siena, užstojanti pusę aukštuminės dalies?
                          Pasižiūrėk daugiau vizualizacijų ir suprasi kaip ten yra sugalvota.....Pvz. į penkta šios temos puslapį nukeliauk....

Comment

Stotis - lyg grybas po lietaus

http://www.ve.lt/?data=2009-07-29&ru...rub=1190113119

Comment

Tai , kad iki rugpjūčio to cilindro tikrai nespės pastatyt, ar aš kažko ten nematau ar nesuprantu
                              DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Parašė Depeche Rodyti pranešimą
                                Tai , kad iki rugpjūčio to cilindro tikrai nespės pastatyt, ar aš kažko ten nematau ar nesuprantu
                                Tai ar nesupranti ką aš sakau? Jo nebus....

Comment

Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimą
                                  Tai ar nesupranti ką aš sakau? Jo nebus....

Comment

Tiesiog nuostabu!!!! Dar vienas garažas Tie 3,6 mln kaip į s*u*b*i*n*ę. Nugriovė senąja, kuri bent jau turėjo idėją, o dabar pastatys jos vietoje dar vieną prekybcentrį - beja bjaurų.

Comment

Parašė zygis Rodyti pranešimą
                                      Tiesiog nuostabu!!!! Dar vienas garažas Tie 3,6 mln kaip į s*u*b*i*n*ę. Nugriovė senąja, kuri bent jau turėjo idėją, o dabar pastatys jos vietoje dar vieną prekybcentrį - beja bjaurų.
                                      Sakyčiau, net ne prekybos centrą, o dėžę be langų.
                                      Iš tiesų, senasis pastatas buvo įdomesnis savo forma ir tikrai, jį rekonstravus, būtų gražus ir, ko gero, modernus pasatas, o dabar..

Comment

Geriau tada "slovikas", kurių nemažai Vilniuje negu eilinis "angaras".
                                        Paskutinis taisė Silber418; 2009.07.30, 21:12.

Comment

Šiandien, iš kitos pusės:

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Working...
                                          X