Pastatas be idėjos, arba viename iš šio projekto pristatymų architektas nesugebėjo aiškiai jos nupasakoti. Tada stoties pastatas buvo aukštesnis.
Aš tikiu,kad per laiką konkurencija atrinks "sveikiausius" ir pagysime nuo ūmaus architekto stuburo neturėjimo ir kūrybinės impotencijos.
p. s. Nieko asmeniško
primena ir man, na bet studlendas man vienas iš gražiausių prekybos centrų Klaipėdoje. Bet esmė tame, kad ten bus ne prekybos centras o stotis..
Na, jei būtų daug pinigų, profsionalių architektų ir laki vaizduotė, galėtų pastatyti autobusų stotį kokio autobuso formos, ar bent ką nors panašaus .. o dabar matysime antrą studlendą
Na kai kurie žmonės tiesiog nori būti kažkuo svarbūs arba bent jau parodyti, kad algą užsidirba. Jiems tikslas pateisina priemones.
O aš manau, kad kaip tik gerai, jog tokių žmonių, kurie rūpinasi, ar valstybei nėra daroma žala ir kovoja už valstybę. Iš tikrųjų jos darbą turi atlikti tam skirtų institucijų darbuotojai. Tik nesuprantamas šios moters nesugebėjimas pasiduoti ir nenoras suprasti teismo išaiškintų dalykų.
Tiesą sakant truputi nuliūdau pamatęs vizualizacijas ir pamąstęs, kad šį rekonstrukcija vilkinama jau 3 metus. Per tą 3-etą metų tikrai buvo galima išspausti ką nors geresnio. Aikšu ko norėt, kai kooperuojamasi su PC, kuris ir diktuoja sąlygas .....
Nu įdomu koks bus galutinis rezultatas Dabar nepamenu kur buvau ar Šiauliuose stotis yra, tai itin nepatiko, po stogu labai tamsiai, taip niūriai, įdomu kaip čia bus. Fingers cross
Comment