Parašė Remigijus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„BIG2“, Klaipėda
Collapse
X
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąSenos statybos daugiabutis
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąPer kiek metų naujas daugiabutis tampa komibloku?
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąPer kiek metų naujas daugiabutis tampa komibloku?
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąKa tu čia nusišneki eilinį kartą? Komiblokais tiesiog yra vadinami blokiniai namai, statyti sovietmečiu. Aišku?
O jei pastatas statytas po nepriklausomybės, bet iš blokų kaip perkūnkiemy?
Prašau apibrėžti man šitą sąvoką arba jos nevartoti kaip beždžionėm dėl mados ir "blatnumo" kažkur pamačius ne į temą.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąPats nusišneki. Paaiškink man to žodžio prasmę. Blokai tai blokai, o prie ko tie komiai?
O jei pastatas statytas po nepriklausomybės, bet iš blokų kaip perkūnkiemy?
Prašau apibrėžti man šitą sąvoką arba jos nevartoti kaip beždžionėm dėl mados ir "blatnumo" kažkur pamačius ne į temą.
http://www.urbandictionary.com/defin...rm=commieblock.
Comment
-
Ne, šifruoti taip ir reikia- commie block (t.y. communist block). "Commie - Derogatory name for a Communist." (komis - paniekinantis komunisto pavadinimas) http://www.urbandictionary.com/define.php?term=commie .
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąCommieblock (Communal Blockhouse) is a building with serial design, often highrise apartment.
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąmanau būtu galima ir lietuviškai......
Comment
-
Parašė jevgenijb Rodyti pranešimąDekui, isaiskinote, dabar bet zinau kas cia per zveris
Aciu!Life is a game that no one wins
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąNu big2 monolitinis, o ne blokinis Atvaizdas
Comment
-
Parašė Švertas Rodyti pranešimąNes jie yra formuojami armatūros ir betono pagalba, su tam tikrom formom.
Comment
-
Pateiksiu jums keletą BIG dangoraižių foto kitu kampu. Buvo graži diena taigi galėjau padaryt geresnių nuotraukų. Čia dangoraižiu nugara, nuo Smiltelės gatvės. Gana tvarkingai atrodo iki tobulumo aišku toli, bet man patinka.
Iš priekio nuo Minijos ir Smiltelės gatvių sankryžos gana eksliuzyviškai jie įsipaišo į miesto kontekstą.
Nuo Taikos pr. Ir Smiltelės sankryžos dienos vidurį krentant saulės spinduliams į stiklus, jie atrodo prabangiai ir biški net nežemiškai.
Paskutinės dedamos apdailos šonuose.
Stelažai leidžiasi žemyn ir paskutiniai stiklai baigiami dėt.
Pabaigai naktinė panorama BIG nuo Laukininkų rajono pusės.
Comment
Comment