Na tikrai žiauriai atrodo, na jau Minijos banga nekaip atrodo, bet ši tie tai tragiški, kad ir pigiausi butai, bet vistiek pardavimai maži, ilgai teks jiems kankintis kol parduos
Na gi dar nėra apdailos. Ar visi jau taip ir išsivaizduojat kaip atrodys baigti?
Žinai as jau ir dabar isivaizduoju tą vaizdą...Manau jis atrodys kaip tikras tarybinis daugiabutis,tik kad pastatytas 2009 metais.Nezinau kaip jums,bet man jis atrodo tragiškai,nu gal ir reikia tokių(t.y. pigesniu)mūsų rinkai, bet jis tikrai nepapuoš mūsų miesto...
Žinai as jau ir dabar isivaizduoju tą vaizdą...Manau jis atrodys kaip tikras tarybinis daugiabutis,tik kad pastatytas 2009 metais.Nezinau kaip jums,bet man jis atrodo tragiškai,nu gal ir reikia tokių(t.y. pigesniu)mūsų rinkai, bet jis tikrai nepapuoš mūsų miesto...
Sakai- žinai. Tik, kad nebūtų kaip su "banginiu", iš pradžiu irgi visi aimanavot, bet kai uždėjo daugiau apdailos, nusiraminot...
"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Na, manau, kad labiausiai visą vaizdą gadina tie 'stalčiai' esantys viršuje. O šiaip, tai didelio exterjero skirtumo nuo Pilsoto nebus. Beabejo, tu 'padykusių' apdailos išmetymų galėjo ir nebūti
Nu žodžiu ... tas klaipėdietiškas koloritas (arba greičiau jo panaudojimo metodai) jau atsibodo - seniai.
O langų santykis su fasado plokštuma tai įdomus ... aišku juk kitoj pusėj didelė stiklo siena bus - vaizdas į jūrą svarbiausia juk. O gal geriau nematyti tos jūros ?? Dingsta bet kokia intriga...
O kodėl va taip negalėjo padaryti ... Aš nekalbu apie "nukastą" kampą. Tik apie fasado sprendimą. Čia kas tingėjimas ar architektų nekompetencija neleidžia panašiai "žaisti" ?!
Comment