Na va siandien buvau prie Big 2 ir galiu pasakyti kad jau kita savaite turetu prasideti rimtesni darbai, nes jau ir dabar buvo nemazai statybininku, technikos dar neperdaugiausia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„BIG2“, Klaipėda
Collapse
X
-
PST pranešimas spaudai:
Liepą Panevėžio statybos trestas (PST) planuoja Klaipėdoje pradėti statyti prekybos centro „BIG“ tęsinį -„BIG2“ bei tris daugiaaukščius namus, kurių du bus 22 ir vienas - 25 aukštų.
Šiuo metu pradedamas vykdyti multifunkcinis komercinis –gyvenamasis kompleksas Klaipėdoje, Taikos pr. 141, "BIG2", kuris bus statomas 4,3 hektarų sklype ir kurio bendras plotas sudarys 65,000 kv.m. Šį multifunkcinį kompleksą sudarys:
naujas prekybos centras, kurio bendras plotas sieks 20,000 m2 ir jis planuojamas sujungti su jau esančiu prekybos centru "BIG";
trys 25 aukštų komercinės ir gyvenamosios paskirties pastatai.
Šio Multifunkcinio komplekso statybą planuojama užbaigti 2008 metų rudenį.
Gal kas žino kas projektavo šiuos gražuolius?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąVažiuojant iš Tarptautinės perkėlos beveik miesto vartai gaunasi...
Kitas dalykas, ar tikrai tai yra galutiniai maketai? Šitie buvo pateikti tik pasirodžius žiniai apie BIG2, dažniausiai jie kažkiek vis tiek pasikeičia.
Comment
-
nieks ten nemerdeja, savaitgali buvau uzsukes tai pakankamai nemazai zmoniu, o dar jei cia maxima atsidarys, kokiu pramogu irengs tai zmoniu tikrai bus, juk ten vien tik daugiabuciai aplinkui ir dar nauju pristatyt zada i pietu puse, gal biski nuo akropolio ir tuo paciu nuo miesto centro apkrovas nuims
Comment
-
o siaip tai turbut tu vienas kuriam patinka gal is viz tiek nematyti taciau realiai tie plemai tai manau keistai atrodys, vilniuje su tokiais panasiais fasadais namu pastatyta, tai man asmeniskai siek tiek siukslynelis atrodo. mazdaug kai nebera ideju ar pinigu kaip fasada pati is saves israiskinga padaryt, tada prideda visokiu spalvotu ploksteliu. nors gal ir klystu, pastatys paziuresim
Comment
-
Parašė 4ward Rodyti pranešimąnieks ten nemerdeja, savaitgali buvau uzsukes tai pakankamai nemazai zmoniu, o dar jei cia maxima atsidarys, kokiu pramogu irengs tai zmoniu tikrai bus, juk ten vien tik daugiabuciai aplinkui ir dar nauju pristatyt zada i pietu puse, gal biski nuo akropolio ir tuo paciu nuo miesto centro apkrovas nuims
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTai kuo tikėt?
Gal kas žino kas projektavo šiuos gražuolius?Life is a game that no one wins
Comment
Comment