Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

„BIG2“, Klaipėda

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na va siandien buvau prie Big 2 ir galiu pasakyti kad jau kita savaite turetu prasideti rimtesni darbai, nes jau ir dabar buvo nemazai statybininku, technikos dar neperdaugiausia.

Lithuanian Top 5 tallest buildings
    1. Europa Tower 126 m. 33 f.
    2. Pilsotas 112 m. 34 f.
    3. Arfa 100 m. 29 f.
    4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
    5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

http://www.baltinvest.lt/?lt=1117522090

Comment

Tų spalvotų blynų ant priekinių fasadų, mano nuomone, galėjo ir nedėti

Comment

Kažkodėl aš į šį projektą žiūriu su nerimu... Kažkas neaiškaus vyksta..

Comment

vai vai vai kaip negerai ...

kaip galima statyti tokius pastatus?
            "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

PST pranešimas spaudai:
              Liepą Panevėžio statybos trestas (PST) planuoja Klaipėdoje pradėti statyti prekybos centro „BIG“ tęsinį -„BIG2“ bei tris daugiaaukščius namus, kurių du bus 22 ir vienas - 25 aukštų.
              Iš Baltinvest tinklapio:
              Šiuo metu pradedamas vykdyti multifunkcinis komercinis –gyvenamasis kompleksas Klaipėdoje, Taikos pr. 141, "BIG2", kuris bus statomas 4,3 hektarų sklype ir kurio bendras plotas sudarys 65,000 kv.m. Šį multifunkcinį kompleksą sudarys:

naujas prekybos centras, kurio bendras plotas sieks 20,000 m2 ir jis planuojamas sujungti su jau esančiu prekybos centru "BIG";
              trys 25 aukštų komercinės ir gyvenamosios paskirties pastatai.
              Šio Multifunkcinio komplekso statybą planuojama užbaigti 2008 metų rudenį.
              Tai kuo tikėt?
              Gal kas žino kas projektavo šiuos gražuolius?

Comment

Nėra čia ko parintis dėl tos BIG2 išvaizdos, juk miesto pakrašty stovės – toli tiek nuo centro, tiek nuo NMC. O kadangi bus nepatrauklus nei vieta, nei išvaizda, tai gal įkandamos kainos bus – juk ne visi Pilsote gyvent gali...
                www.scriptorium.ie

Comment

Važiuojant iš Tarptautinės perkėlos beveik miesto vartai gaunasi...
                  GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
                    Važiuojant iš Tarptautinės perkėlos beveik miesto vartai gaunasi...
                    Kas dėl kruizinio terminalo, tai srautas bus Baltijos prospektu, tai čia žalos bus mažai, o fūristams važiuojantiems į Tarptautinę perkėlą – ne dizainas galvoj.

Kitas dalykas, ar tikrai tai yra galutiniai maketai? Šitie buvo pateikti tik pasirodžius žiniai apie BIG2, dažniausiai jie kažkiek vis tiek pasikeičia.
                    www.scriptorium.ie

Comment

Aš vienas toks kuriam jie visai patinka? Bet ar jų ten reikia? Bent jau parduotuvės, kad tas pats BIGas ten merdėja, man taip atrodo.

Comment

nieks ten nemerdeja, savaitgali buvau uzsukes tai pakankamai nemazai zmoniu, o dar jei cia maxima atsidarys, kokiu pramogu irengs tai zmoniu tikrai bus, juk ten vien tik daugiabuciai aplinkui ir dar nauju pristatyt zada i pietu puse, gal biski nuo akropolio ir tuo paciu nuo miesto centro apkrovas nuims

Comment

o siaip tai turbut tu vienas kuriam patinka gal is viz tiek nematyti taciau realiai tie plemai tai manau keistai atrodys, vilniuje su tokiais panasiais fasadais namu pastatyta, tai man asmeniskai siek tiek siukslynelis atrodo. mazdaug kai nebera ideju ar pinigu kaip fasada pati is saves israiskinga padaryt, tada prideda visokiu spalvotu ploksteliu. nors gal ir klystu, pastatys paziuresim

Comment

zinau sio projekto architektas Klimavicius is panevezio....Nera tie namai tokie ir baisus, visgi miesto pakrastys, ekonomine klase....ko noret?
                            "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

tai pastatai kaip pastatai, gal tik tie pagrazinimai nereikalingi

Comment

Aš įsivaizduoju, kad spalvos geriau atrodys, nei renderyje, o tie Vilniuje, kur visi iš maišytų spalvų, man ir nepatinka... O čia dar visai protingai pamaišyta, su perėjimais, o jei dar spalvas pakeistų, pvz į mėlyną ar žalią šviesėjančia, būtų visai puiku...

Comment

gal kas zinot kada ta big 2 turi pradet statyt o gal jau vyksta statybos ?

Comment

tai artimiausiu metu, gal kita sav

Comment

Parašė 4ward Rodyti pranešimą
                                      nieks ten nemerdeja, savaitgali buvau uzsukes tai pakankamai nemazai zmoniu, o dar jei cia maxima atsidarys, kokiu pramogu irengs tai zmoniu tikrai bus, juk ten vien tik daugiabuciai aplinkui ir dar nauju pristatyt zada i pietu puse, gal biski nuo akropolio ir tuo paciu nuo miesto centro apkrovas nuims
                                      Pritariu.Manau,kad pietinėje miesto dalyje pakankamai mažai pramogų ir šiaip,manau,pietinė dalis dar labiau atsigautų

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                                        Tai kuo tikėt?
                                        Gal kas žino kas projektavo šiuos gražuolius?
                                        Big2 projektavo V.Klimavičiaus įmonė, o del aukščių tai bus du 22 ir vienas 25 aukštų.Bus įrenbtos 2 vaikų žaidimo aikštelės ant maxsimos stogo skirtos gyventojų reikmėms, viean bendra tarp artymųjų bikštų(22 ir 25 aukštų), o kita prie likusio
                                        Life is a game that no one wins

Comment

Vidurinis 25 aukštų?

www.baltinvest.lt

Comment

Working...
                                          X