Parašė Qbazzz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„BIG2“, Klaipėda
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąNzn ar man pasirode, bet vaziuojant Taikos pr. nuo Žardes puses vidurinysis dangoraizis atrodo pasvires atgal.
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąGal gali įdėt konkretų pavyzdį, kad būtų panašus kurį sprogdins ar jau susprogdino!
Originalus komentaras "Flats in Hackney, London, are demolished within twenty years of being built."
Veiksmas vyksta 1985 metais.Paskutinis taisė Qbazzz; 2009.02.19, 07:11.
Comment
-
Parašė Qbazzz Rodyti pranešimą2037 metai... Klaipėda...
Atvaizdas
Originalus komentaras "Flats in Hackney, London, are demolished within twenty years of being built."
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąNesvaik ok? Šitie namai visai nepanašūs į BIG. Primena sovietinius komiblokus, nebent.
Hmmm... na gal ir taip... gerai įsižiūrėjęs supratau kad BIGas yra visiškai nepanašus į komibloką. Tai iš esmės naujas architektūrinis techninis sprendimas. Praktiškai naujas architektūros standartas, kuris 2037 metais turėtų būti įtrauktas į paveldo sąrašas, kaip statinys pradėjęs naują etapą Lietuvos ir pasaulio architektūroje
Urbaniste, zygi, nepriimkit visko asmeniškai. Galit sakyti kad tai yra gražu (paprastai po tokių teiginių niekas nereikalauja pateikti įrodymų). Aš pasakiau kad tai yra negražu... Jei visgi norit pratęsti temą - reikėtų suorganizuoti balsavimąPaskutinis taisė Qbazzz; 2009.07.21, 08:54.
Comment
-
Bėje pamiršai palygint pagrindinį fasadą, o ne "užpakalinį"!? Šie namai turi keturis fasadus kažkodėl pasirinkai patį praščiausią, pasistenk būt objektyvesnis. Tikrai nesakau, kad čia tobula architektūra, bet nėra taip blogai miesto pakrašty, kad jau reiktų griaut...."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąNesvaik ok? Šitie namai visai nepanašūs į BIG. Primena sovietinius komiblokus, nebent.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąNežinojau, kad D.Britanija buvo TSRS dalis
Comment
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąAr aš, tamsta, sakiau, jog tai ir yra tie sovietiniai komiblokai? Aš tik sakiau, jog tie namai vienodai baisūs ir todėl panašūs. Taigi "perliukų" gali ieškot toliau ;]
O čia turbūt britams draugiškos šalies dovana kaip Varšuvos kultūros rūmai?
Šie Klaipėdietiški KOMIBLOKAI man visai patinka.
Pats nesu joks nencas ar komis, nei koks raudonskūris, o gyvenu daugiabutyje- prašyčiau.
Comment
-
Parašė jevgenijb Rodyti pranešimąBeje o kaip išsišifruoja tas "KOMIBLOKAS"? Labai lengvas turetų būti žodžių junginys, bet niekas į galvą nelenda. man panašu į "komunalke"
Ačiū!
Comment
Comment