Manau Akropolio "Pramogu Sostine" ir turi buti geresnes kokybes, bet BIG'as aisku zemesnio lygio, bet manau paskirtis BIG'o parduotuve ir tik po to laiko praleidimo vieta. Akropolyje gal atvirksciai Laiko praleidimo vieta, o po to parduotuve. Todel sutinku su tavimi del Akropolio vidaus apdailos... O cia kiekvieno zmogaus reikalas. Jei apsiprekinti tai kas arciau, jei i kina ar kitu pramuogu eisiu i Akropoli
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
„BIG2“, Klaipėda
Collapse
X
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąPaskutineje nuotraukoje gerai atrodo. Ypac tas stiklinis fasadas labai graziai atsispindi, kai leidziasi saule. Beje sitoje gatveje as gyvenu.
Comment
-
Ugly... ar lieka cia dar ka pasakyt ?Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąO, tai nesunkiai galėsi persimesti prie geležinkelių fotografavimo Šioje vietoje dažniau važiuoja traukiniai nei daugelyje tarpstočių.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTie pastatai gal juda? Vienose foto salia stovi, kitose jau nebe. Optine apgaule?
Comment
-
Buvau vakar Big2..
Tikėjausi daugiau..
Užėjau į kristianą, tai ir toje nepilnas asortimentas (lyginant su kitomis Klaipėdoje esančiomis šio tinklo parduotuvėmis), o užimamas plotas nemažas.. Kažkaip neišpildyta.. Su dviračiu galima važinėti
Apie kitas parduotuves neklalbėsiu, nes nėr prasmės.. Nesužavėjo..
Gaila,kad nėra daugiau naujų brendų.. Viskas beveik tas pats,kaip ir kitur..
Gal ta parduotuvė,kuri dar nėra atidaryta, su brendais;Jack and Jones, Miss Sixty ir pan., bus verčiausia dėmesio.. O visa kita-šiaip sau..
Išplanavimas nekoks, sakyčiau-"nepatogus".. Kai kurios parduotuvės "nukištos" į kampą,kas joms neatneš daugiau pardavimų..
WC dislokacijos vieta -
Asmeniškai man ir mano šeimai Big2 nepatiko.
Tai labai ekonominės klasės p/c.
Toks jausmas,kad šis p/c orientuotas į klientus,kurie atvyksta iš rajonų savaitgaliais
Comment
-
Parašė iris Rodyti pranešimąBuvau vakar Big2..
Tikėjausi daugiau..
Užėjau į kristianą, tai ir toje nepilnas asortimentas (lyginant su kitomis Klaipėdoje esančiomis šio tinklo parduotuvėmis), o užimamas plotas nemažas.. Kažkaip neišpildyta.. Su dviračiu galima važinėti
Apie kitas parduotuves neklalbėsiu, nes nėr prasmės.. Nesužavėjo..
Gaila,kad nėra daugiau naujų brendų.. Viskas beveik tas pats,kaip ir kitur..
Gal ta parduotuvė,kuri dar nėra atidaryta, su brendais;Jack and Jones, Miss Sixty ir pan., bus verčiausia dėmesio.. O visa kita-šiaip sau..
Išplanavimas nekoks, sakyčiau-"nepatogus".. Kai kurios parduotuvės "nukištos" į kampą,kas joms neatneš daugiau pardavimų..
WC dislokacijos vieta -
Asmeniškai man ir mano šeimai Big2 nepatiko.
Tai labai ekonominės klasės p/c.
Toks jausmas,kad šis p/c orientuotas į klientus,kurie atvyksta iš rajonų savaitgaliais"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąNuliūdinsiu ta neatidaryta parduotutuvė bus "aprangos galerija"...
Atvirkščiai - nenuliūdinai..
Pagaliau kažkas "normalesnio" pietinėje miesto dalyje..
Comment
Comment