Parašė shrnz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
-
ar planuojate eiti 7dienį į tą eskursiją po arena?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė PauliusO Rodyti pranešimąTaip gal ir tu teisus, bet tarkim aš niekada nevartojau žodžio kalnapilis apybūdinti pilies kalna, dažniau naudoju piliakalnį, nors tai gali reikšti ir kita. Tačiau įvedus i Google Kalnapilis 1/100 paveiksliuku bus pilies kalnas, kiti alus arba kas buna išgerus kalnapilio, tačiau įvedus Švyturys galėčiau pamatyti per 25/100 švyturius. Dar kitas dalykas, verčiant su google translator žodį kalnapilis į anglų kalbą, šis žodis nesiverčia, tai reikštų kad jis angliškai nieko nereiškia, nebent kokia organizacija/vardas/pavadinimas ir t.t. Žodį Švyturys verčiant iš lietuvių i anglų išsiverčia "lighthouse" ką ir reiškia šviturys. Bet žinoma kiekvienam lietuviui lietuviškas žodis Švyturys labiau asocijuojasi su alaus daryklos pavadinimu negu tikra šio žodžio reikšme, beje kaip ir sakiau, jei nepridės savo logotipo prie pavadinimo, viskas turėtų praeiti, nebent netiktu "font'as"
Siaip lyrinis nukrypimas
Comment
-
Parašė Tinginys Rodyti pranešimąNumatomas sirgalių skaičius:
Slovenija žada 2000 sirgalių
Gruzija net 4000 sirgalių. Primenu, kad Gruzijoje krepšinis sporto šaka Nr 1. Matau, kad esi šiek tiek atitrūkęs nuo krepšinio pasaulio.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGal iš pačios Gruzijos ir atvyks kokie 500 O iš kur kitus 3500 rast? Emigrantus, gyvenančius ES kviesti?
Comment
-
taigi nuotraukos iš šiandienos eskursijos
1.
2.gražus kontrastas
3.
4.Sekmadienį darbininkų beveik nematyti
5.Laukiam mero. Tas vyras iš kairės atrodo lyg slėptųsi nuo fotiko
6.Dedamos "žaliuzės"
7.einam vidun
8.1 aukštas
9.matom tribūnas
10. Čia greit montuos technologijas ledo arenai
11.Tribūnos
12.
13. Lipam į antrą aukštą
14. 2 aukštas
15. Vaizdai pro 2 aukšto langus. Man patinka tai, kad arenoje vaikščiojant matysis vaizdas, saulė švies, o ne vien plikos sienos kaip kitose arenose
16.
17. Katamarano išsikišimas
18. Aikštelėje tilps 2000 mašinų
19. Štai kokius vaizdus matys rudenį svečiai iš Europos pro arenos langus
20. Saulėtas koridorius
21. Einam į V.Knašiaus krepšinio mokyklos patalpas
22. "knašinė"
23. Knašinė irgi turės savo tribūnas
24. Iš šios pusės matomi vaizdai pro langą malonesni akiai nei 19 nuotraukoje
25. Vaizdas iš VIP ložių: tribūnos, kuriose per krepšinio varžybas tilps 5700 žmonių
26.
27. Žmonės gyvenantys tame name su gerais žiūronais galės stebėti varžybas iš savo namų
28.
29. Dirbam
30.
31. Mero kalba apie areną
32.
33. Pro langą
34.
35. čia bus Administracinės patalpos
36.
37. Dar kartą
38.
40. Keista buvo klausytis 3 milijonų tokioje aplinkoje.. pagalvojus, kad kai vasarą draugiškas rungtynes čia žais Lietuvos rinktinė vėl girdėsim šią dainą..
41. vaišės
42. Arbatėlė.. buvo tikrai šalta ten, tad ji labai tiko.
43. Bus klausimų?
44.
45.
46. ryčiausias arenos taškas
47.
48. Čia bus pagrindinis įėjimas
49.
50.
51.
52.
53. Užkandžių stalą jau nukrausto
54.
55. saulutė bent šiek tiek sušildė
56. paskutinis žvilgsnis
Paskutinis taisė Chixx; 2011.02.20, 19:15.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
ai nieko naujo nepasakė, bent man o jei man, tai ir jums, kurie lankosi šitame forume.
beje pakeiskit temos pavadinimąBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Remix Rodyti pranešimąAciu uz foto, gaila negalejau buti, ka meras snekejo, ''vetrunos'' atstovai zadejo? Ar bus suspeta iki kovo 31 d. uzbaigti darbus?Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment
-
Latvija prieš Europos čempionatą išmėgins jėgas su Lietuvos rinktine
Rugpjūčio 4 dieną Latvijos rinktinė Klaipėdoje surengs treniruočių stovyklą, kur sužais draugiškas rungtynes su Slovėnija. Rugpjūčio 12 ir 13 d. Rygoje latviai priims Rusijos nacionalinę rinktinę, o rugpjūčio 19 d. Panevėžyje išbandys jėgas su Lietuvos rinktine.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
Comment