Čia gal treniruočių salė bus šioje arenos dalyje kuri dabar statoma?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] "Švyturio arena"
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPanašus į jau buvusį straipsnis, bet, kaip suprantu, čia jau nuspręsta galutinai:
Diskusijos dėl Klaipėdos sporto arenos - baigtos
Taigi, vėliausiai arena turėtų stovėti iki 2010-ųjų balandžio.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė mag Rodyti pranešimąČia gal treniruočių salė bus šioje arenos dalyje kuri dabar statoma?
Comment
-
Arenos statybininkui sužalota galva
Antradienio popietę nelaimė įvyko Klaipėdoje statomoje universaliojoje sporto ir pramogų arenoje.
Kaip pranešė uostamiesčio medikai, incidentas statybvietėje įvyko apie 14 val. Vyriškiui ant galvos nukrito sija.
Dėl traumos jis buvo išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.
Šiuo metu Dubysos gatvėje vyksta intensyvios arenos statybos.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
savaitės senumo fotografijos
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąVa va pagaliau matosi, kad darbai vyksta. Smagu. Manau, jei pinigų netrūks, tai Kauną pavys
Comment
-
Manau arena dygs kaip koks grybas po lietaus Įsižiūrėjus į ve.lt 2010-04-11 dienos nuotrauką matyti, kad pirmo aukšto perdanga pradeda juosti busimą aikštę. Jei viskas su pinigėliais bus gerai ir nebekils jokių teisminių ar kitokių ginčų Klaipėdiškiai džiaugsis savo unikalios formos arena bei krepšinio pergalėmis 2011 metais.RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D
Comment
-
Parašė Ogis Rodyti pranešimąDarbai tai vyksta, tik su gelžbetonėm konstrukcijom stringa šiek tiek. Dabar paskutines vežasi iš Estijos su palyda ir to pigiau gaunasi, nei šalia Perdangoje daryti Latviai nebespėja daryti
Ta pati firma ir gerbuvį darys tai yra trinkeles des prie arenos. Tyrėme tas trinkeles, kur perdanga į sudėtį deda skaldelę, latviai smėlį, tai patikėkit kokia kokybę bus.
Comment
-
Parašė dubajus Rodyti pranešimąo žinai kokios kokybės iš tos latvijos veža? Baisu, nenustebčiau jei kokia nelame kada nors įvyktu, neduok dieve.
Ta pati firma ir gerbuvį darys tai yra trinkeles des prie arenos. Tyrėme tas trinkeles, kur perdanga į sudėtį deda skaldelę, latviai smėlį, tai patikėkit kokia kokybę bus.
Comment
-
Comment